Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Şumudică, prima reacţie după 1-6 la general cu Steaua Roşie: "Dacă jucăm ca azi, sigur învingem FCSB". Antrenorul, debusolat la final

Marius Şumudică, prima reacţie după 1-6 la general cu Steaua Roşie: "Dacă jucăm ca azi, sigur învingem FCSB". Antrenorul, debusolat la final

CFR Cluj

Comentarii

Antrenorul celor de la CFR Cluj, Marius Şumudică, a oferit primele declaraţii, după ce echipa sa a fost învinsă şi în returul cu Steaua Roşie Belgrad, scor 1-2.

Marius Şumudică, după ce CFR Cluj a fost trimisă în grupele Conference League

CFR Cluj a pierdut, joi seară, returul play-off-ului Ligii Europa, scor 1-2, pe teren propriu, cu Steaua Roşie Belgrad. În prima manşă, scorul a fost 4-0, astfel că sârbii s-au impus cu 6-1 la general şi vor juca în grupele Ligii Europa, în timp ce echipa CFR Cluj va evolua în grupele Conference League.

După meci, Şumudică a dat vina pe ghinion, dar a anunţat că CFR Cluj va câştiga împotriva FCSB-ului, meci care are loc duminică. 

"Pufi (n.r. - Bălgrădean) a greşit. Mă aştept la orice. Nu ştiu ce să mai cred, ce să mai... Am jucat bine, am avut situaţii de a marca, am ratat penalty. Am făcut acea gafă, am făcut acel penalty. Am avut ocazii de gol, am dominat o echipă mai puternică decât noi. I-am îmbărbătat, le-am ridicat capetele. Am avut ocazii, n-au avut nimic ei. Arlauskis joacă doar cu injecţii şi cu inflitraţii de patru partide (n.r. - întrebat de ce a fost schimbat la pauză Arlauskis). Nu am avut probleme, nu iau pastile de... Am luat o pastilă pentru stomac, probabil de la stres. 

E greu, în două zile vine un meci foarte dificil. Dacă jucăm ca azi, sigur învingem FCSB. Am avut situaţii în care am fost peste Steaua Roşie. Felicit spectatorii care au rămas alături de noi, care ne-au susţinut. Suntem într-o competiţie europeană, suntem pe primul loc în Liga 1. Jucăm până în decembrie în Europa, cu cel mai bun start din istoria CFR-ului în Liga 1. 

Atmosfera e foarte apăsătoare, nu ştiu dacă mai depinde doar de mine. Nu pot controla ce se întâmplă în teren. Nu vreau să-mi acuz jucătorii, dar e greu când un arbitru din Anglia vine şi dă un astfel de penalty. Bălgrădean a făcut o gafă... Le-am pus mingea pe tavă. Ce pot să le face jucătorilor mai mult decât să-i îmbărbătez? (n.r. - întrebat dacă a auzit dacă spectatorii i-au cerut demisia). Nu am auzit", a declarat Marius Şumudică, la ProX, după finalul returului cu Steaua Roşie. 

 

 

Afla mai multe despre: marius sumudicacfr clujcfr cluj steaua rosie 

viewscnt
Articole similare