You are here:

Marius Şumudică, show la conferinţa de presă! Cu ce pastile a venit: ”Le recomand. Am înnebunit de tot”

Marius Şumudică, show la conferinţa de presă! Cu ce pastile a venit: ”Le recomand. Am înnebunit de tot”

Rapid

Comentarii

„U” Cluj va juca luni, 16 septembrie, contra echipei Rapid Bucureşti.

Şumudică, ”în formă mare” la conferinţa de presă

Rapid – U Cluj este un meci extrem de interesant în etapa a 9-a din Superliga. Meciul este programat luni seara, de la ora 21:00, în direct pe orangesport.ro.

Cele două echipe sunt candidate la play-off în acest sezon, ardelenii fiind chiar pe primul loc în acest moment. Giuleştenii au început mult mai greu în raport cu adversara de luni seara şi au nevoie de o victorie pentru a putea urca în zona locurilor de play-off.

Şumudică a fost în ”formă mare” azi la conferinţa de presă, antrenorul a mărturisit că a fost nevoit să apeleze la „Cardiozen”, supliment utilizat pentru a sprijini sănătatea inimii, din cauza perioadei aglomerate de la Rapid.

„Înainte de toate ce să spun.. Trebuie să vă arăt ce m-a ajutat pe mine zilele astea, «Cardionezul» ăsta. Sunt foarte stresat, astea trei săptămâni m-au doborât (n.r. - de când o antrenează pe Rapid).

Dacă înainte eram cu «Anticârcelul», acum sunt cu «Cardionezul». Este un produs extraordinar şi îmi echilibrează ritmul cardiac. M-a ajutat mult produsul ăsta. Mi-am cumpărat şi un ceas să văd cât dorm, cât de stresat sunt. Am înnebunit de tot.

Iau zi de zi, ar trebui să-l ia toată lumea. Este o pastilă foarte bună. Îl recomand tuturor celor care vor să aibă o viaţă normală”, a declarat Şumudică, la conferinţa de presă.

Mesaj pentru soţie

În conferinţa de presă dinaintea duelului cu U Cluj, antrenorul a vorbit şi despre soţia sa, Lili, pe care a descris-o într-un singur cuvânt: extraordinară.

"Sunt bolnav, cred că văd zeci de meciuri pe săptămână din toate campionatele. Nevastă-mea ştie, ce să mai? Ştie deja. Am o soţie extraordinară, care înţelege că fotbalul l-am pus pe primul loc.

Au fost ani în care nu mă corelam cu vacanţa copiilor şi, nu exagerez, în 31 de ani nu cred că pot să număr pe degete de cate ori am plecat împreună. Dar, asta e viaţa de antrenor, toată lumea trebuie să înţeleagă că trebuie făcute sacrificii.", a declarat Marius Şumudică.

Afla mai multe despre: u clujmarius şumudicărapid 

viewscnt
Articole similare