You are here:

Marius Şumudică şi-a angajat fiul la Rapid! Ce post va ocupa băiatul antrenorului: „Lucrează cu mine!”

Marius Şumudică şi-a angajat fiul la Rapid! Ce post va ocupa băiatul antrenorului: „Lucrează cu mine!”

Rapid

Comentarii

Marius Şumudică va lucra împreună cu fiul său la Rapid. Anunţul a fost făcut chiar de antrenor în cadrul conferinţei de presă.

Ce funcţie va ocupa la Rapid băiatul lui Marius Şumudică

Juniorul va ocupa funcţia de analist video şi îl va ajuta pe Marius Şumudică să pregătească duelurile tale ale Rapidului, dar şi să analizeze lucrurile mai puţin reuşite din timpul meciurilor.

„L-am păstrat pe Roberto, preparatorul fizic care va lucra şi cu preparatorul meu fizic, de fapt. Vor fi doi. Ciprian Moscu e preparatorul fizic. Mai sunt asistenţii mei, Petre Cristian şi Gabriel Mărgărit, plus un asistent turc cu care lucrez de 8 ani de zile. În continuare, Dumitru Hotoboc a rămas antrenor cu portarii.

Şi analist video, Marius Şumudică, băiatul meu. Care a lucrat cu mine, la fel, de 7 ani, a fost plecat cu mine de când s-a lăsat de fotbal de la Rapid. De la Rapid s-a lăsat şi din momentul ăla lucrează cu mine ca analist video”, a declarat Marius Şumudică în cadrul conferinţei de presă.

Marius Şumudică îi dă o veste bună lui Cristi Săpunaru

„L-am păstrat pe Roberto, preparatorul fizic care va lucra şi cu preparatorul meu fizic, de fapt. Vor fi doi. Ciprian Moscu e preparatorul fizic. Mai sunt asistenţii mei, Petre Cristian şi Gabriel Mărgărit, plus un asistent turc cu care lucrez de 8 ani de zile. În continuare, Dumitru Hotoboc a rămas antrenor cu portarii. Şi analist video, Marius Şumudică, băiatul meu.

Care a lucrat cu mine, la fel, de 7 ani, a fost plecat cu mine de când s-a lăsat de fotbal de la Rapid. De la Rapid s-a lăsat şi din momentul ăla lucrează cu mine ca analist video”, a declarat Marius Şumudică în cadrul conferinţei de presă.

Fundaşul central, simbol al Rapidului, a fost neglijat de Neil Lennon în mandatul său la clubul din Giuleşti. Situaţia însă poate sta complet diferit odată cu venirea lui Marius Şumudică.

Tehnicianul a recunoscut că Săpunaru face parte din familia Rapidului şi că totul va depinde de el în ceea ce priveşte minutele de joc.

 

Afla mai multe despre: marius sumudicarapidsuperliga 

viewscnt
Articole similare