Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Şumudică şi-a explicat tactica pe Twitter: ”Am fost forţat să schimb sistemul” + Mesaj pentru fanii din Turcia

Marius Şumudică şi-a explicat tactica pe Twitter: ”Am fost forţat să schimb sistemul” + Mesaj pentru fanii din Turcia
Comentarii

Yeni Malatyaspor, antrenată de Marius Şumudică, a remizat, joi seară, pe teren propriu, scor 2-2, cu echipa lui Silviu Lung Jr., Kayserispor, într-un meci din etapa a XVIII-a a campionatului Turciei.

Marius Şumudică şi-a explicat tactica pe Twitter: ”Am fost forţat să schimb sistemul” + Mesaj pentru fani

Yeni Malatyaspor a condus cu 2-0, prin golurile marcate de Chouiar ’25 şi Buyuk ’36. Pentru Kayserispor au înscris Gavranovic ’56 şi Pektemek ’90.

Kayserispor ocupă locul 15 în clasament, cu 21 de puncte, în timp ce Yeni Malatyaspor este pe 18, cu 15 puncte. Lider este Trabzonspor, care are 45 de puncte.

După meci, antrenorul român a explicat cum a decurs partida pe contul său de Twitter. 

„Este dificil pentru jucători, suporteri şi club să ratezi o victorie într-o asemenea manieră. Extrem de dificil. Am luptat din greu pentru cele 3 puncte şi am fost foarte aproape să părăsim terenul fericiţi. Am creat multe ocazii. Acum trebuie să ne revenim şi să CREDEM.

Vreau să le mulţumesc tuturor celor care au susţinut echipa din tribune sau de acasă. Vă asigur că toată lumea dă tot ce are mai bun pentru a vă face fericiţi.

Văd nişte comentarii care mă întreabă de ce am schimbat sistemul. Am fost forţat să o fac. Kayseri a jucat cu doi atacanţi în repriza a doua, cei doi marcatori. Wallace (n.r. - unul dintre fundaşii centrali) era accidentat, a depus un mare efort pentru a juca. 

În loc să-l înlocuiesc, am vrut să mai pun un fundaş lângă el, pentru sprijin. Am avut mai multe ocazii în repriza a doua decât în prima, dar am avut ghinion”, a scris Şumudică.

Afla mai multe despre: marius sumudicayeni malatyaspor 

viewscnt
Articole similare