You are here:

Marius Şumudică şi-ar putea pierde un titular! Jucătorul Rapidului este dorit de o echipă ce îşi propune Liga Campionilor

Marius Şumudică şi-ar putea pierde un titular! Jucătorul Rapidului este dorit de o echipă ce îşi propune Liga Campionilor

Superliga

Comentarii

Claudiu Petrila (23 de ani) ar putea pleca de la Rapid, la un an distanţă de la momentul în care a fost transferat de la CFR Cluj.

Claudiu Petrila are un început excelent de sezon. Extrema din atacul giuleştean a marcat două goluri şi a livrat trei pase decisive în primele şapte meciuri din acest sezon şi pare de neînlocuit în acest moment în ”11-le” lui Marius Şumudică.

Prestaţiile bune ale lui Petrila nu au trecut neobservate, iar jucătorul Rapidului ar putea prinde un contract în străinătate, la o echipă ce a e impresionat în Champions League în urmă cu doi ani.

Încă o lovitură pentru Dan Şucu? Titularul Rapidului este dorit de o echipă ce îşi propune Liga Campionilor

Din informaţiile obţinute de PlaySport, Maccabi Haifa este interesată de Claudiu Petrila. Fosta campioană a Israelului ar fi dispusă să ofere 1.000.000 de euro în schimbul fostului jucător de la Sepsi, iar ”verzii” au intrat deja în contact cu conducerea giuleşteană.

Cu toate acestea, şansele ca mutarea să se realizeze sunt destul de mici, având în vedere situaţia politică a Israelului din momentul de faţă.

În urmă cu doi ani, Maccabi Haifa a fost eliminată din grupele Champions League, deşi a avut prestaţii admirabile, într-o ”grupă a morţii”, din care mai făceau parte PSG, Benfica şi Juventus Torino.

În sezonul trecut, Maccabi Haifa a terminat pe doi în Israel, la 11 puncte de campioana Maccabi Tel Aviv. Poziţia secundă le-a asigurat ”verzilor” participarea în UEFA Conference League în turul doi, de către modesta Sabah Baku.

  • 1.800.000 de euro este cota de piaţă a lui Claudiu Petrila, conform Transfermarkt.

Afla mai multe despre: superligarapid 

viewscnt
Articole similare