You are here:

Marius Şumudică şi noua sa promisiune: „Gata! Asta voi face. O să devin o altă persoană!”

Marius Şumudică şi noua sa promisiune: „Gata! Asta voi face. O să devin o altă persoană!”
Comentarii

Marius Şumudică (49 de ani) s-a ales, acum o săptămână, cu o nouă eliminare în Super Lig, iar antrenorul lui Rizespor promite o schimbare drastică de atitudine pentru a evita astfel de situaţii pe viitor.

Este cât se poate de limpede. Eu sunt ca un premiu pentru toţi arbitrii. Oricine se simte fericit dacă îl dă afară pe Şumudică. De acum încolo însă nu o să le mai ofer ocazia asta! Gata, nu mai discut eu ei! Atât, voi vorbi numai cu echipa mea, Când ies pe teren, devin o altă persoană. Nici măcar nu-mi cunosc mama sau tatăl", a declarat antrenorul lui Rizespor.

Şumudică are misiune grea la Rizespor. Tehnicianul român trebuie să contribuie la salvarea echipei de la retrogradare. La ultimul meci disputat, Rizespor a remizat cu Kasimpaşa, 1-1. Şumudică a recunoscut că, formaţia antrenată de el, nu stă foarte bine din punct de vedere fizic.

Nu vreau să runc responsabilitatea pe staff-ul anterior pentru că am avut multe cazuri pozitive în ultimele două săptămâni. Pe Boldrin, Moroziuk şi Meriah a trebuit să-i bag în teren, deşi nu erau pregătiţi cum trebuie. Dar îi voi pune la punct", a mărturisit Şumi.

Rizespor are 26 de puncte, e pe locul 11 în Turcia, iar în etapa următoare joacă împotriva lui Alanyaspor. Echipa antrenată de Dan Petrescu, Kayserispor, e pe locul 17, ultimul care asigură prezenţa în Super Lig. Marius Şumudică a fost aproape să obţină prima victorie de la instalarea oficială pe banca lui Rizespor. Formaţia lui a deschis scorul în minutul 85, printr-un şut plasat al lui Dogan Erdogan. În primul minut al prelungirilor, Thelin Isaac a egalat cu o lovitură de cap.

Afla mai multe despre: marius sumudica 

viewscnt
Articole similare