Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Şumudică ştie ce a urmărit Mirel Rădoi când şi-a anunţat plecarea de la naţională: ”Poţi să ştii? Şi eu am făcut greşeli”

Marius Şumudică ştie ce a urmărit Mirel Rădoi când şi-a anunţat plecarea de la naţională: ”Poţi să ştii? Şi eu am făcut greşeli”

Echipa națională

Comentarii

Mirel Rădoi şi-a anunţat în mod surprinzător plecarea de la echipa naţională.

Marius Şumudică ştie ce a urmărit Mirel Rădoi când şi-a anunţat plecarea: ”Poţi să ştii? Şi eu am făcut greşeli”

Mirel Rădoi a anunţat categoric, la finalul victoriei, 1-0 cu Armenia, că va pleca de la echipa naţională în noiembrie, după ultimele două meciuri din preliminariile Campionatului Mondial, cu Islanda şi Liechtenstein.

Anunţul său a fost aspru criticat de oamenii din fotbal.

”Il consider prietenul meu, colegul meu şi nu vreau să comentez un astfel de gest. Poate a vrut să-i resuşiteze, să dea un click la echipă, poate a incercat să-i facă pe cei din FRF, să aibă un alt comportament. 

Acum stam la mâna Islandei, poţi să ştii? Poate joacă... Eu cred că la Skopje nu este aceeaşi restricţie ca la noi, cred că se va da drumul la spectatori, că va fi o atmosferă incendiara şi cu siguranţă vor avea şanse... Prima şansă o are Macedonia în momentul de faţă, dar în fotbal s-au văzut minuni şi nu ştii ce se intâmplă.

Probabil există mahnire în rândul suporterilor, in rândul mediei, fotbalul dă de măncare la toată lumea, inclusiv la cei care sunt în afara fotbalului.

La cald se spun foarte multe lucruri, şi eu fac greşeli, când sunt nervos după un meci şi intru in cabină, stafful meu mai  îmi dă echilibru aşa şi îmi inchide uşa şi zice nu te duce acum la ei că te cunosc foarte bine şi ştim ce vrei să faci!”, a declarat Marius Şumudică. 

Primul refuz pentru FRF. Antrenorul care nici nu se gândeşte să preia naţionala după plecarea lui Rădoi: "Nu sunt pregătit!"

Afla mai multe despre: naţională românieimirel radoimarius sumudica 

viewscnt
Articole similare