You are here:

Marius Şumudică, transfer-bombă la Rapid! Convins că dă un adevărat tun, l-a propus şefilor: "Nu există aşa ceva în Superliga"

Marius Şumudică, transfer-bombă la Rapid! Convins că dă un adevărat tun, l-a propus şefilor: "Nu există aşa ceva în Superliga"

Rapid

Comentarii

Marius Şumudică (53 de ani) a intrat serios "în pâine" la Rapid, după prima victorie obţinut chiar la redebutul său pe banca echipei din Giuleşti, 2-1 cu Poli Iaşi în deplasare, în etapa şaptea din noul sezon de Superligă.

Antrenorul îşi doreşte întăriri pentru a se putea bate cu şanse la titlu şi cupe europene, aşa că a trecut la treabă şi a căutat jucători care pot aduce un plus echipei. Primul nume l-a prezentat deja conducerii din Giuleşti.

"Perla" cu care Marius Şumudică vrea să dea lovitura la Rapid: "E un fel de Tachtsidis"

După ce l-a dorit pe Ianis Hagi (25 de ani), aflat într-o situaţia delicată la Rangers, Rapid s-a orientat către un alt fotbalist. Potrivit ProSport, Filippo Melegoni (25 de ani) de la Genoa, din Serie A, este fotbalistul pe care Marius Şumudică îl vrea la Rapid şi cu care este convins că dă lovitura.

"Este un fotbalist cum nu există în Superliga. Poate juca optar sau decar, atât în 4-2-3-1, cât şi în 4-3-3. Este un fel de Tachtsidis, doar că e mai rapid şi are o capacitate de efort mult mai mare. Dacă îl convingeţi să vină în România, veţi da o mare lovitură", ar fi prezentarea pe care Şumudică i-a făcut-o lui Melegoni în faţa şefilor Rapidului, conform sursei citate.

Filippo Melegoni mai are contract cu Genoa până în vara lui 2025.

  • 1,2 milioane de euro este cota de piaţă a lui Filippo Melegoni în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: marius sumudicatransferrapidfilippo melegoniserie agenoasuperliga 

viewscnt
Articole similare