Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Şumudică, TUN financiar uriaş! Arabii sunt din nou buni de plată după demiterea antrenorului

Marius Şumudică, TUN financiar uriaş! Arabii sunt din nou buni de plată după demiterea antrenorului

Stranieri

Comentarii

Marius Şumudică a câştigat procesul cu arabii de la Al-Raed, fosta sa echipă din campionatul Arabiei Saudite.

Marius Şumudică, TUN financiar uriaş! Arabii sunt din nou buni de plată după demiterea antrenorului

Tehnicianul s-a despărţit de Al-Raed în luna iulie, după ce noua conducere a clubului avea alte planuri şi nu mai voia să continue cu Marius Şumudică. Antrenorul român a cerut o despăgubire pentru a rezilia contractul, însă arabii nu au fost de acord cu pretenţiile financiare ale lui Şumi.

În consecinţă, tehnicianul a mers în instanţă şi a avut câştig de cauză. Aşadar, arabii de la Al-Raed trebuie să îi plătească lui Marius Şumudică suma de 170.000 de euro, echivalentul a 4 salarii, anunţă Fanatik.

Plecând de la Al-Raed, Marius Şumudică a ratat şansa să se duelueze cu superstaruri ale fotbalului mondial precum Neymar sau Karim Benzema, transferaţi în această vară în liga saudită.

Denis Drăguş, cuvinte de laudă pentru Marius Şumudică, după primele meciuri împreună la Gaziantep

Denis Drăguş şi-a lăudat antrenorul după prima lună de la transferul său la Gaziantep.

Fostul atacant al celor de la Viitorul Constanţa, convocat la echipa naţională pentru meciurile cu Belarus şi Andorra l-a lăudat pe Marius Şumudică la venirea în ţară.

A menţionat că adaptarea acestuia în Turcia a fost facilitată de prezenţa antrenorului său, pe care l-a descris drept un antrenor "extraordinar".

”Cred că m-am adaptat foarte repede, chiar de la primul meci. Marius Şumudică m-a ajutat foarte mult, ştim cu toţii ce fel de antrenor este, unul extraordinar, şi mă bucur că am luat decizia de a lucra alături de el.

Am fost ajutat să mă acomodez, sunt acolo şi Max (n.r. Alex Maxim), Junior, Niţă, tot staff-ul m-a ajutat foarte mult şi nu pot fi decât fericit că am ajuns acolo.

Campionatul Turciei este foarte puternic, cu jucători foarte importanţi, la un nivel foarte bun. Mă bucur că pot juca weekend de weekend împotriva acestor echipe şi acestor jucători”, a spus Denis Drăguş.

Afla mai multe despre: marius sumudicaal raedarabia sauditaproces 

viewscnt
Articole similare