Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marketa Vondrousova este campioană la Wimbledon! Jucătoarea din Cehia a fost prea puternică pentru Ons Jabeur

Marketa Vondrousova este campioană la Wimbledon! Jucătoarea din Cehia a fost prea puternică pentru Ons Jabeur

Tenis

Comentarii

Marketa Vondrousova (24 de ani, 42 WTA) a învins-o pe Ons Jabeur (28 de ani, 6 WTA), scor 6-4, 6-4 şi a câştigat marea finală de la Wimbledon, trecându-şi în cont primul trofeu de Grand Slam din carieră.

Marketa Vondrousova este noua campioană de la Wimbledon

Deşi Ons Jabeur era considerată favorită înainte de startul meciului, Marketa Vondrousova a fost jucătoarea mai precisă în momentele importante, reuşind să închida finala în două seturi, după numai o oră şi 22 de minute.

Sportiva din Cehia a mai jucat o finală de Grand Slam, la Roland Garros în 2019, dar a fost învinsă atunci de Ashleigh Barty, scor 1-6, 3-6.
 
De cealaltă parte, Ons Jabeur a fost la cea de-a treia finală de Grand Slam, primele 2 fiind pierdute la Wimbledon şi US Open, ambele în 2022.

De ce l-a filmat tatăl lui Carlos Alcaraz pe Novak Djokovic la Wimbledon. Răspuns incredibil oferit chiar de jucătorul spaniol

Novak Djokovic a fost filmat în timpul unui antrenament de la Wimbledon de tatăl lui Carlos Alcaraz, situaţie care l-a scos din sărite pe campionul sârb.

Întrebat despre această situaţie, Carlos Alcaraz, liderul ATP, a recunoscut că lucrurile au stat astfel, însă exclude orice fel de avantaj pe care l-ar putea obţine din acele imagini, motiv pentru care nici măcar nu este interesat să le privească.

Mai mult decât atât, spaniolul a explicat că tatăl său este un mare iubitor al tenisului, iar acea filmare a fost făcută din pură curiozitate.

„Tatăl meu nu se uită doar la meciurile mele, el este un mare fan al tenisului. Eu cred că vine la club la 11:00 dimineaţa şi pleacă la 10:00 seara după ce a urmărit toate meciurile, antrenamentele tuturor.

Să-l vadă pe Djokovic pe viu, da, probabil ca i-a filmat unul din antrenamente. Filmări cu Djokovic sunt pe toate platformele. Nu cred că se poate obţine niciun avantaj”, a comentat Carlos Alcaraz, citat de AGERPRES.

Afla mai multe despre: marketa vondrousovaons jabeurwimbledon 

viewscnt
Articole similare