Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mărturia emoţionantă a unui jucător din Liga I în privinţa războiului din Ucraina: "Soţia e în Rusia, am prieteni acolo"

Mărturia emoţionantă a unui jucător din Liga I în privinţa războiului din Ucraina: "Soţia e în Rusia, am prieteni acolo"

FC Voluntari

Comentarii

Imediat după remiza albă dintre FC Argeş şi FC Voluntari, Igor Armaş a vorbit despre războiul dintre Ucraina şi Rusia.

Fundaşul central a evoluat timp de opt ani în campionatul Rusiei, la două dintre cele mai importante cluburi, Kuban Krasnodar şi Anzhi, astfel că familia sa a rămas în această ţară.

"Cu tristeţe urmăresc tot ce se întâmplă, mai ales că soţia e din Rusia şi am multe rude şi prieteni în Ucraina blocaţi. Mă rog zi şi noapte să înceteze cât mai repede, să se aşeze la masa de negocieri şi sper să se sfârşească acest război din care toţi avem de suferit" , a declarat Igor Armaş.

Internaţional cu 5 goluri marcate în 72 de meciuri jucate pentru naţionala Moldovei, Igor Armaş a venit la FC Voluntari în septembrie 2018. Înainte de a semna cu echipa ilfoveană, fundaşul central a evoluat în Rusia, pentru Kuban Krasnodar, din 2010 până în 2017, apoi pentru Anzhi, din 2017 până în 2018.

Armaş a fost legitimat şi în ţara sa natală, la Zimbru Chişinău, până în 2009, când a plecat în Suedia, la Hammarby. În actuala stagiune din Liga I, fundaşul de 34 de ani a marcat un gol şi a oferit o pasă decisivă în cele 27 de meciuri jucate pentru FC Voluntari.

Afla mai multe despre: armas 

viewscnt
Articole similare