Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Maşină, maşină!". Mihai Pintilii, dat pe spate de fotbalistul "greu de ucis" de la FCSB: "N-a păcălit fotbalul" | EXCLUSIV

"Maşină, maşină!". Mihai Pintilii, dat pe spate de fotbalistul "greu de ucis" de la FCSB: "N-a păcălit fotbalul" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Unul dintre fotbaliştii din lotul FCSB l-a dat pe spate pe Mihai Pintilii. Într-un interviu exclusiv acordat Orange Sport, "Pinti" a rostit doar cuvinte de laudă la adresa jucătorului, unul care nu primeşte laude într-un mod atât de constant precum Florinel Coman sau Darius Olaru.

Este vorba despre Valentin Creţu (35 de ani), fundaşul dreapta căruia i s-a căutat înlocuitor de mai multe ori în acest sezon. Mai mult, a şi fost adus Nana Antwi (23 de ani), de la Urartu, dar Creţu a reuşit să rămână în primul "11".

Pintilii, doar cuvinte de laudă la adresa lui Valentin Creţu: "N-a păcălit fotbalul"

Mihai Pintilii a spus că Vali Creţu e "maşină", care are energie multă şi că "n-a păcălit niciodată fotbalul". Munca şi seriozitatea i-au fost răsplătite cu postul de titular la FCSB, dar şi cu titlul de campioni câştigat la finalul sezonului trecut.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

"Maşină, maşină! Creţu e un om căruia n-ai ce să-i reproşezi. Vine la 6 dimineaţa în bază şi la 11 aleargă pe teren, zici că n-are nimic. Plus că are fetiţele acasă, care îl terorizează. Ce mi-a povestit el. 'Bă, sunt la fel ca mine, mă termină. "Duracell". Omul se antrenază 100% şi n-ai ce să-i reproşezi.

Majoritatea care au venit pe postul de fundaş dreapta s-au accidentat, a trebuit să intre el şi tot la el am rămas şi tot el a jucat. E şi meritul lui, pt că se antrenează 100%. Când te antrenezi 100% şi dai totul pentru fotbal, Dumnezeu îţi da. Şi el n-a păcălit fotbalul niciodată", a spus Mihai Pintilii, pentru Orange Sport.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Valentin Creţu a strâns 31 de meciuri (1924 de minute) în toate competiţiile sezonului trecut la FCSB, timp în care a pasat decisiv o dată.

  • 250.000 de euro este cota de piaţă a lui Valentin Creţu în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: mihai pintiliifcsbvalentin cretuvalentin cretu fcsbpintilii valentin cretu 

viewscnt
Articole similare