adplus-dvertising
Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mason Greenwood va rămâne în arest după ce a fost reţinut duminică! Ce urmează pentru fotbalistul lui United

Mason Greenwood va rămâne în arest după ce a fost reţinut duminică! Ce urmează pentru fotbalistul lui United

Premier League

Comentarii

Fotbalistul echipei Manchester United, Mason Greenwood, rămâne în arest preventiv, fiind suspectat de agresiune sexuală şi ameninţări cu moartea formulate la adresa iubitei lui, informează BBC.

Mason Greenwood rămâne în arest

Fotbalistul de 20 de ani a fost, reţinut, duminică, sub suspiciunea de viol şi agresiune. Poliţia din Greater Manchester (GMP) a precizat că a primit mai mult timp pentru a-l interoga, astfel că arestul a fost prelungit a doua oară, după ce luni, magistraţii au decis ca jucătorul să nu fie eliberat.

GMP a susţinut că jucătorul a fost arestat duminică, după ce "a luat cunoştinţă de imagini şi videoclipuri care circulau pe reţelele de socializare postate de o femeie care se plânge de incidente cu violenţă fizică”. În fotografii, tânăra putea fi văzută însângerată şi cu vânătăi pe corp.

Marţi, magistraţii au acordat o a doua prelungire a arestului, valabilă până miercuri. Un purtător de cuvânt al poliţiei a declarat că anchetele sunt în desfăşurare şi că unei femei i se "oferă sprijin de specialitate".

Manchester United a anunţat că Greenwood nu va mai juca pentru club până la lămurirea situaţiei. Dezvoltatorul de jocuri video EA Sports a anunţat că atacantul a fost eliminat din produsele sale sub emblema FIFA.

De asemenea, firma de îmbrăcăminte sportivă Nike a precizat că a suspendat contractul cu fotbalistul. Greenwood, care a debutat la United în martie 2019, a semnat un contract pentru patru ani, în februarie 2021.

viewscnt
Articole similare