Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Măsuri urgente luate de SUA după ruşinea de la Mondial. LeBron James a convocat alte staruri din NBA pentru a participa la Jocurile Olimpice din 2024

Măsuri urgente luate de SUA după ruşinea de la Mondial. LeBron James a convocat alte staruri din NBA pentru a participa la Jocurile Olimpice din 2024

NBA

Comentarii

Staruri din NBA, precum LeBron James, Stephen Curry şi Kevin Durant, sunt tentaţi să facă parte din echipa de baschet masculin a Statelor Unite la Jocurile Olimpice din 2024 de la Paris, conform ESPN, o şansă pentru americani de a şterge contraperformanţa de la Cupa Mondială 2023 (locul patru), transmite AFP.

LeBron James (Los Angeles Lakers), dublu campion olimpic şi cvadruplu campion al NBA, va încerca să convingă alte vedete ale ligii nord-americane de baschet să se alăture echipei SUA, care la Paris va încerca să obţină a cincea medalie olimpică de aur consecutivă.

Conform canalului ESPN, printre jucătorii care ar putea accepta această provocare se numără Stephen Curry, recordmanul aruncărilor de trei puncte din NBA, cu patru inele de campion NBA, mai ales că echipa SUA urmează să fie pregătit de Steve Kerr, actualul său antrenor de la Golden State Warriors.

James, 38 ani, a condus Statele Unite la medaliile de aur de la Beijing 2008 şi Londra 2012, dar a făcut parte şi din echipa care a cucerit doar bronzul la JO 2004 şi la Mondialul 2006 din Japonia.

Kevin Durant (Phoenix Suns), campion olimpic la Londra 2012, Rio 2016 şi Tokyo 2021, ar putea accepta să joace şi la Paris 2024.

Printre alţi jucători doriţi de James la Paris se numără, conform The Athletic, Anthony Davis (Lakers), Jayson Tatum (Celtics Boston) şi Draymond Green (Golden State Warriors), în timp ce ESPN îi citează de asemenea pe Chris Paul (Golden State Warriors) şi Devin Booker (Phoenix Suns).

La Mondialul de baschet din Filipine, Japonia şi Indonezia, echipa SUA, fără niciun superstar în componenţă, a fost învinsă de Germania în semifinale, apoi de Canada în meciul pentru medaliile de bronz. 

Afla mai multe despre: lebron jameslakers 

viewscnt
Articole similare