Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Matei Ilie îl va depăşi pe Radu Drăguşin, dacă va fi sănătos”. Fostul jucător de la Dinamo şi CFR Cluj e sigur

”Matei Ilie îl va depăşi pe Radu Drăguşin, dacă va fi sănătos”. Fostul jucător de la Dinamo şi CFR Cluj e sigur

Fotbal

Comentarii

Fostul fundaş central Lucian Goian îl de pe actualul fundaş central al celor de la CFR Cluj, Matei Ilie (20 de ani), mai talentat decât fundaşul celor de la Genoa, Radu Drăguşin (21 de ani).

Lucian Goian e sigur că Matei Ilie este mult mai talentat decât Radu Drăguşin şi va ajunge mult mai departe în carieră decât titularul naţionalei României, fotbalist urmărit cu atenţie de Tottenham, Chelsea, Manchester United, Barcelona, Newcastle, AC Milan, Napoli, Arsenal sau Chelsea.

Lucian Goian, despre Matei Ilie: ”Îl va depăşi pe Radu Drăguşin”

Matei Ilie este un fotbalist ”şlefuit” în fotbalul italian, la Sesto Giovanili, Padova şi Verona, care a venit la CFR Cluj să se desăvârşează ca jucător profesionist.

A deveni rapid om de bază, ceea ce i-a adus şi câteva prezenţe la tineret, arâtând multă calitate şi la fel de mult potenţial.

Lucian Goian, fotbalist trecut pe la Foresta, Oneşti, Ceahlăul, Dinamo, Astra sau CFR Cluj, îl consideră pe Matei Ilie mai talentat decât Radu Drăguşin. 

  • Talentul trebuie demonstrat pe teren, iar depăşirea lui Drăguşin pare o misiune dificilă. Timpul va decide dacă Lucian Goian a avut sau nu dreptate.

Nu este o coincidenţă faptul că au crescut în Italia (n.r. – Răzvan Sava şi Matei Ilie). Ilie cred că este plecat de la 14 ani în Italia. Cred că este cel mai bun moment pentru un fotbalist cu calitate să înveţe ABC-ul la perfecţie. Acolo nu învaţă numai ABC-ul, învaţă şi alte lucruri! Se vede că este foarte bine pregătit.

Mie mi-a plăcut de la primul meci. Ţin minte că l-am văzut şi la stadion, şi cred că poate fi un fundaş foarte bun. Sunt sigur că îl va depăşi pe Drăguşin, dacă va fi sănătos.

Mie mi-a plăcut foarte mult. Şi personalitatea lui contează foarte mult, pe lângă calităţile fizice, tehnica de lovire a mingii. Personalitatea şi curajul la primul meci înseamnă că le ai în sânge. Are şi genă de fotbalist”, a declarat Lucian Goian, conform primasport.ro.

Afla mai multe despre: matei ilieradu dragusinlucian goian 

viewscnt
Articole similare