Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Matthijs de Ligt aruncă săgeţi către Juventus după ce a ajuns la Bayern: ”Nu am simţit că ei vor să câştige Champions League!”

Matthijs de Ligt aruncă săgeţi către Juventus după ce a ajuns la Bayern: ”Nu am simţit că ei vor să câştige Champions League!”

Bayern Munchen

Comentarii

Matthijs de Ligt spune că nu a simţit la Juventus ambiţia de a câştiga UEFA Champions League.

Matthijs de Ligt (22 de ani) a plecat, de la Juventus în această vară. Bayern a fost ultima echipă intrată în cursa pentru semnătura fundaşului batav şi a reuşit să obţină semnătura fostului lider din echipa lui Ajax care reuşea să ajungă în semifinalele Champions League. 

În 2019 "Bătrâna Doamnă" plătea 85 de milioane de euro pentru a-l lua de la Ajax. Chiar dacă a venit pe bani mulţi, oladezul nu a reuşit să aibă cele mai dorite evoluţii, motiv pentru care a fost vândut. 

La două luni de la transfer, fundaşul central a vorbit despre perioada petrecută la Juventus. El i-a înţepat pe cei cei de la Juve şi a spus că nu avut dedicarea necesară pentru a câştiga Champions League. 

”Nu am simţit că ei vor câştige Champions League!”

”Chiar m-am bucurat de perioada petrecută la Juventus, dar am simţit că venise timpul pentru o nouă provocare. Juventus este o echipă grozavă, dar când am ajuns aici am făcut un pas înainte, pentru că Bayern are ambiţia de a câştiga Champions League-ul. Nu am simţit asta la Juventus”, a declarat De Ligt, conform presei italiene. 

Afla mai multe despre: bayern-matthijs de ligt-juventus 

viewscnt
Articole similare