You are here:

Matulevicius a explicat de ce a semnat cu Rapid: ”E un proiect frumos, sănătos şi serios”. Ce le promite fanilor

Matulevicius a explicat de ce a semnat cu Rapid: ”E un proiect frumos, sănătos şi serios”. Ce le promite fanilor

Fotbal intern

Comentarii

Deividas Matulevicius a surprins multă lume atunci când a revenit în fotbalul românesc tocmai în Liga a 3-a. Atacantul care făcea spectacol în anii trecuţi în prima ligă a explicat de ce a ales să semneze cu Rapid.

Are 85 de meciuri în Liga I şi a marcat 27 de goluri. Matulevicius a fost pe la Pandurii şi Botoşani, a fost în atenţia FCSB-ului, iar apoi a plecat la Mouscron. Aventuri nefericite în Kazahstan, Finlanda şi Scoţia, iar acum o întoarcere surprinzătoare în Liga a 3-a din România, la Rapid.

Am avut mai multe oferte, a contat mult noua conducere de la Rapid, care mi-a prezentat un proiect frumos, sănătos, foarte serios. Au fost corecţi cu mine şi aşa m-au convins. În plus, am venit la Rapid. Eu ştiu ce înseamnă acest club pentru România. Am ajuns la o echipă cu un nume mare, pe care noi, cei care suntem acum la echipă, trebuie să o readucem acolo unde îi este locul.

Le mulţumesc mult suporterilor. Nu doar pentru că m-au primit bine. Dar să fim serioşi. Uite, noi suntem în Liga a 3-a şi jucăm cu 3-4 mii de oameni în tribune. Nu ştiu dacă sunt 3 echipe la Liga 1 unde vine atâta lume. Ne ajută foarte mult. Sunt cei mai frumoşi suporteri din România”, a spus Matulevicius pentru Gazeta Sporturilor.

Afla mai multe despre: matuleviciusrapid,  

viewscnt
Articole similare