Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mauro Icardi are "admiratoare". Două cluburi vor să-l transfere de la Paris

Mauro Icardi are "admiratoare". Două cluburi vor să-l transfere de la Paris

PSG

Comentarii

Mauro Icardi (29 de ani) trebuie să plece de la PSG, club care nu-l mai vrea, dar are două "admiratoare". Argentinianul e dorit de Manchester United şi Galatasaray, formaţie unde poate fi coleg cu Alexandru Cicâldău, fostul fotbalist al Craiovei, crescut de Gică Hagi la Farul.

Două "admiratoare" pentru Mauro Icardi, atacantul de care PSG vrea să scape în această perioadă de transferuri din vară.

Mauro Icardi are "admiratoare". Două cluburi vor să-l transfere de la Paris

PSG e pusă pe curăţenie în această vară, în care a scăpat de mai mulţi jucători, iar Mauro Icardi e unul dintre următoarele nume de pe lista neagră. Icardi îşi doreşte, la rândul său, să schimbe echipa pentru a prinde Campionatul Mondial din Qatar cu naţionala Argentinei.

Echipele care-l vor pe Mauro Icardi sunt Manchester United, formaţie care-şi caută atacant şi care a făcut o ofertă, refuzată, de 130 de milioane de euro pentru Joao Felix. De asemenea, Galatasaray îl vrea pe Icardi, echipă unde argentinianul poate fi coleg cu Alexandru Cicâldău, fostul fotbalist de la Farul şi Craiova, vândut de olteni în Turcia cu 6,5 milioane de euro.

Manchester United - Opţiunea ajungerii lui Mauro Icardi la Manchester United nu este una mare, Icardi fiind doar un nume de pe lista lui Erik tern Hag. Totuşi, argentinianul ar putea fi transferat, având în vedere că "Diavolii" au fost refuzaţi de Atletico Madrid cu o ofertă de 130 de milioane de euro pentru Joao Felix, prioritatea lui Ten Hag.

Galatasaray - Potrivit SkyItalia, Mauro Icardi poate încerca o aventură în Turcia, unde să fie atras cu un salariu foarte bun. Totuşi, suma de transfer pe care o pot oferi turcii nu este una mare, iar având în vedere că PSG a plătit 50 de milioane de euro pentru Icardi e de aşteptat ca parizienii să vrea să-şi recupereze o parte din investiţie.

Mauro Icardi a ajuns la PSG în 2019, mai întâi împrumut şi apoi definitiv, iar de atunci a strâns 92 de meciuri, 38 de goluri şi 10 pase de gol. Două titluri, două Cupe ale Franţei, două Supercupe ale Franţei şi o Cupă a Ligii Franţei în tricoul lui PSG.

  • 22 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Mauro Icardi în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: icardimanchester unitedgalatasarayoferte 

viewscnt
Articole similare