Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Maxim, sincer după eşecul cu Muntenegru: ”Nu meritam niciun punct, e greu că nu găsesc explicaţii!”

Maxim, sincer după eşecul cu Muntenegru: ”Nu meritam niciun punct, e greu că nu găsesc explicaţii!”
Comentarii

Reprezentativa României a fost învinsă, sâmbătă seară, la Podgorica, cu scorul de 2-0 (0-0), de selecţionata Muntenegrului, în prima etapă a Grupei 3 din Divizia B a Ligii Naţiunilor.

Au marcat Mugosa ’66 şi Vukcevic ’87. Ambele goluri au venit după greşeli ale lui Chiricheş. Mijlocaşul Alexandru Maxim a declarat, sâmbătă seară, că eşecul cu Muntenegru este unul umilitor, subliniind că naţionala României a avut o prestaţie jalnică.

”Este o înfrângere umilitoare, am avut o prestaţie jalnică. Am făcut un meci foarte slab, sub nivelul a ceea ce jucăm la cluburi. Nu meritam niciun punct, e greu că nu găsesc explicaţii. Tot noi va trebui să o scoatem la capăt”, a declarat Maxim la Prima TV.

Ce a declarat Radunovic:

“A fost mare victoria, înseamnă mult pentru noi un succes la începutul Ligii Naţiunilor. A fost un meci bun făcut de noi, dar de la România aştept mai mult, au foarte mare calitate în atac şi selecţionerul e foarte bun. Cred că are nevoie selecţionerul de timp. Nu numai el a jucat (n.r. – Tănase), toţi din atac aşteptam mai mult de la ei. E începutul grupei, se joacă, vedem, meciurile următoare decid cum o să fie grupa”, a spus jucătorul FCSB-ului, la PrimaSport. 

Afla mai multe despre: românia-muntenegru-maxim 

viewscnt
Articole similare