Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mbappe a dat petrecere la "Gigi". Cel mai important om din clubul PSG a lipsit de la dineul starului francez

Mbappe a dat petrecere la "Gigi". Cel mai important om din clubul PSG a lipsit de la dineul starului francezgalerie foto

Kylian Mbappe

Comentarii

Starul francez Kylian Mbappe a organizat o cină impresionantă cu aproximativ 250 de invitaţi, luni seara, la un elegant restaurant de pe Champs-Elysees, pentru a-şi lua rămas bun de la Paris Saint-Germain.

Restaurantul, denumit "Gigi", se chema anterior "Casa Albă", astfel că publicaţia Le Parisien, care a relatat evenimentul, a afirmat că locaţia a fost aleasă special de Mbappe ca o aluzie la viitoarea sa destinaţie, clubul Real Madrid.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Mbappe, care şi-a petrecut weekend-ul la Cannes, după ce nu a fost convocat de antrenorul Luis Enrique pentru ultimul meci al sezonului din Ligue 1, a avut mulţi invitaţi la dineu, printre care colegii de vestiar Keylor Navas, Barcola, Hakimi, Vitinha, Kimpembe, Zaire-Emery, Arnau Tenas, Ousmane Dembele, Skriniar, Zague, Danilo Pereira sau Nuno Mendes, fratele său Ethan, precum şi mulţi angajaţi de la diferite niveluri ale clubului parizian.

Conform Le Parisien, la dineu ar fi fost invitat şi preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, dar acesta nu a putut onora invitaţia. Căpitanul Franţei a dezvoltat o relaţie personală în ultimii ani cu şeful statului francez.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

De la dineu, conform presei, ar fi lipsit preşedintele lui PSG, Nasser Al-Khelaifi, cu care Mbappe a avut o relaţie tensionată în ultima perioadă.

Chiar dacă Mbappe nu a dezvăluit viitoarea destinaţie, presa spaniolă afirmă de câteva luni că Mbappe şi Real Madrid au semnat un acord ce prevede că jucătorul francez se va alătura clubului din La Liga pe 1 iulie. El şi-a oficializat recent plecarea de la Paris Saint-Germain la finalul sezonului după ce a jucat şapte ani la acest club.

Afla mai multe despre: mbappe 

viewscnt
Articole similare