Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mbappe, cerut urgent în lotul unei echipe: "Chiar îmi doresc să-l văd acolo în vară"

Mbappe, cerut urgent în lotul unei echipe: "Chiar îmi doresc să-l văd acolo în vară"

Kylian Mbappe

Comentarii

Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, a declarat că "speră ca starul lui Paris Saint-Germain şi, totodată, căpitanul naţionalei Franţei, Kylian Mbappe, să participe la Jocurile Olimpice de la Paris, chiar dacă Real Madrid, echipa la care ar urma să ajungă, nu are în plan eliberarea jucătorilor pentru competiţia din vară.

"Eu sper că el va putea juca şi chiar îmi doresc să-l văd la Jocurile Olimpice", a spus şeful statului în faţa unui grup de elevi care l-au întrebat despre vedeta franceză cu ocazia unei vizite la o şcoală din Paris.

Prezentat pentru a deveni jucătorul lui Real Madrid, căpitanul "Les Bleus" a afirmat în mai multe rânduri că şi-ar dori să dispute Jocurile Olimpice de la Paris (26 iulie-11 august), dar turneul olimpic de fotbal nu face parte din calendarul FIFA, astfel că echipele de club nu au obligaţia de a ceda jucătorii în această perioadă.

Real Madrid a informat, în luna martie, mai multe federaţii, între care Federaţia Franceză de Fotbal (FFF), că nu va ceda jucătorii săi pentru Jocurile Olimpice de la Paris.

Şeful statului francez a mai adăugat că se va deplasa în Germania, în luna iulie, pentru semifinalele şi finala EURO 2024, dacă Franţa se va califica.

"Voi fi prezent la semifinale sau finală", a răspuns preşedintele. "Finala este pe 14 iulie!", a mai spus acesta, făcând referire la Ziua Naţională a Franţei.

Mbappe, care şi-a anunţat plecarea de la Paris Saint-Germain la finalul acestui sezon, nu a comunicat deocamdată în mod public viitoarea sa destinaţie, însă nimeni nu are nicio îndoială că aceasta este Real Madrid.

Afla mai multe despre: frantambappe 

viewscnt
Articole similare