Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mbappe, dezvăluiri despre conflictul cu Giroud! ”Acest episod a zdruncinat concentrarea noastră!”

Mbappe, dezvăluiri despre conflictul cu Giroud! ”Acest episod a zdruncinat concentrarea noastră!”
Comentarii

Starul lui PSG a vorbit despre conflictul pe care l-a avut cu Giroud.

La finalul partidei amicale contra Bulgariei, scor 3-0, Giroud, autorul unei duble, şi-a acuzat colegii că nu i-au pasat destul, iar din această cauză, diferenţa de scor nu a fost mai mare. Mbappe a spus că pe el nu l-au deranjat cuvintele lui Giroud, ci faptul că totul a fost făcut public.

Omul dorit de Real Madrid a spus că l-a felicat pe jucătorul lui Chelsea pentru cele două goluri marcate în meciul cu Bulgaria, dar coechipierul său nu l-a băgat în seamă. Mbappe a declarat că el a dorit să discute cu fostul jucător al lui Arsenal, dar Didier Deschamps i-a spus că nu este un moment potrivit pentru aşa ceva.

Nu m-a deranjat ce a spus, ci că a făcut-o public. L-am felicitat pentru acel gol şi el nu mi-a spus nimic. Ceea ce m-a deranjat a fost că am aflat din presă. Am vrut să vin joi, dar selecţionerul mi-a spus că nu este un moment potrivit.

Este adevărat că m-a afectat puţin, dar nu vom face o poveste din asta. Naţionala Franţei este mai importantă. Nu vom lăsa lucrurile mici, fără valoare, să ne facă să ne simţim neconfortabili în timpul pregătirii noastre. Acest episod a zdruncinat puţin concentrarea noastră la EURO şi la următorul meci împotriva Germaniei”, a spus Mbappe citat de Marca. 

În legătură cu viitorul lui la PSG atât de discutat, Mbappe a fost rezervat în declaraţii. 

”Sunt aici să reprezint Franţa. PSG are tot respectul meu, dar cel mai important lucru acum este echipa naţională. Nu vreau să deranjez pe ceilalţi jucători din grup”, a spus colegul lui Neymar. 

Afla mai multe despre: mbappe 

viewscnt
Articole similare