Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mbappe, distrus înaintea meciului de la Bucureşti! ”Eşti conştient că nu ai calitatea celorlaţi? Mă enervează!”

Mbappe, distrus înaintea meciului de la Bucureşti! ”Eşti conştient că nu ai calitatea celorlaţi? Mă enervează!”
Comentarii

Naţionala Franţei va juca la Bucureşti meciul din optimile de finală de la Campionatul European contra Elveţiei, iar starul Mbappe a fost pus la zid.

Atacantul în vârstă de 22 de ani nu a reuşit nimic notabil în cele 3 meciuri din faza grupelor, iar Jerome Rothen, fost jucător la PSG, l-a atacat pe omul dorit cu insistenţă de către Florentino Perez. El a declarat că avea aşteptari mult mai mari din partea fotbalistului pregătit de Didier Deschamps. 

A fost problematic încă de la începutul Europeanului

”El este liderul din teren, nu vă faceţi griji. Dar, în afara gazonului, Mbappe mă enervează. Cred că Didier Deschamps nu mai poate rezista şi asta este o problemă. Este chiar uimitor că îl lasă pe Kylian Mbappe să facă ce vrea. Are un ego excesiv. A fost problematic încă de la începutul Europeanului.

Mă aştept la mai mult din partea lui Kylian Mbappe. Toate lumea crede că este unul dintre cei mai buni jucători din Europa, dar nu te poţi mulţumi doar cu o pasă către Benzema şi cu un duel fizic câştigat care a dus la golul egalizator al lui Griezmann împotriva Ungariei”, a declarat Jerome Rothen pentru RMC Sports, citat de AS.com.

Francezul a avut o reuşită superbă în meciul contra Germaniei, scor 1-0, dar golul a fost anulat de VAR. De asemenea, el a scos o lovitură de pedeapsă în meciul cu Portugalia, care a fost transformată cu succes de Benzema. 

Rothen l-a atacat pe Mbappe pentru că încearcă se execute loviturile libere. În opinia lui, Franţa are executanţi mult mai buni pentru fazele fixe precum Griezmann şi Pogba. 

Eşti conştient că nu ai calitatea celorlaţi la fazele fixe?

”Eşti conştient că nu ai calitatea celorlaţi la fazele fixe? Poate marchează la antrenamente, dar eu mă uit la toate jocurile lui Mbappe. Îşi aminteşte cineva vreo lovitură liberă maginifică din partea lui? În schimb, îmi amintesc de cele ale lui Griezmann, Pogba … Sunt deja doi jucători care execută mai bine decât el, unul stângaci şi altul dreptaci. Mbappe ce face?”, a mai spus Jerome Rothen.

La turneul final din 2018, unde Franţa a câştigat Cupa Mondială, Mbappe a înscris un gol în faza grupelor, iar în fazele eliminatorii, a marcat o dublă împotriva Argentinei, în optimi, şi a înscris contra Croaţiei, în finală. 

 

Afla mai multe despre: mbappe 

viewscnt
Articole similare