Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mbappe le-a răspuns contestatarilor: "N-am refuzat-o pe Real, am spus DA Franţei" Ce a declarat despre Balonul de Aur şi ce relaţie are cu Benzema

Mbappe le-a răspuns contestatarilor: "N-am refuzat-o pe Real, am spus DA Franţei" Ce a declarat despre Balonul de Aur şi ce relaţie are cu Benzema

PSG

Comentarii

Kylian Mbappe, care şi-a prelungit contractul cu PSG, în ciuda ofertelor primite de la Real Madrid, a dezvăluit că a făcut această alegere în special pentru a rămâne în ţara sa natală.

"Trebuie să ştim să avem încredere în oameni. Eu nu am pus presiune pe nimeni pentru un transfer. Fiecare trebuie să-şi ştie locul.

Ştiu că s-a spus că am discutat cu Karim Benzema, care îşi dorea să vin la Real Madrid. Dar nu am discutat. Nu am vrut să forţez nimic. Când ne vom vedea, cu siguranţă că vom discuta. Desigur, el mă va întreba de ce, iar eu îi voi explica. Este coechipierul meu în naţionala Franţei, ştiu că îşi dorea ca eu să vin.

Eu nu am refuzat Realul, am spus <<Da>> Franţei.

La Madrid este o istorie. Nu putem să comparăm Madrid şi Paris. Real Madrid este un club mult mai vechi decât PSG, care este un club tânăr. Regulile Balonului de Aur s-au schimbat. Acum nu mai este acea importanţă care era acordată clubului, nu mai depinzi atât de mult de echipa ta, de campionatul tău, de clubul tău.

Astăzi, Balonul de Aur este pur şi simplu acordat celui mai bun jucător din lume, cel care îţi captează atenţia. Prea puţin contează unde joci. Dacă eşti cel mai bun, vei fi Balon de Aur", a spus vedeta franceză.

Întrebat dacă a primit garanţii privind menţinerea antrenorului Mauricio Pochettino pe banca tehnică, Mbappe a precizat: ''Singura garanţie pe care o am este că el are un contract până în 2023. Deocamdată, el este antrenorul nostru. Eu am o super relaţie cu el. Acum, clubul este cel care va decide".

Preşedintele clubului Paris Saint-Germain, Nasser Al-Khelaifi, a anunţat sâmbătă, în faţa publicului de pe stadionul Parc des Princes, la ultimul meci al campioanei Franţei în acest sezon, că vedeta Kylian Mbappe şi-a prelungit contractul până în 2025.

Mbappe (23 ani) a prezentat în faţa spectatorilor un tricou pe care scris 2025, după ce a semnat o prelungire a contractului cu trei ani.

Atacantul francez era aşteptat la Real Madrid în această vară, din postura de jucător liber de contract, dar în cele din urmă a fost convins să rămână în capitala Franţei.

Afla mai multe despre: psg 

viewscnt
Articole similare