You are here:

Mbappe şi-a luat casă de lux în Madrid. A cumpărat fosta locuinţă a lui Gareth Bale cu o sumă uriaşă

Mbappe şi-a luat casă de lux în Madrid. A cumpărat fosta locuinţă a lui Gareth Bale cu o sumă uriaşă

Kylian Mbappe

Comentarii

Presa spaniolă anunţă că atacantul francez Kylian Mbappé a finalizat cumpărarea vilei ocupate de Gareth Bale pe vremea când acesta evolua la Real Madrid. Valoarea tranzacţiei: 11 milioane de euro.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Vila este situată în La Finca, un cartier privat din Pozuelo de Alarcon, la periferia vestică a capitalei spaniole. Întreaga zonă este foarte sigură.

Kylian Mbappé este acum proprietarul reşedinţei de 1.200 de metri pătraţi, care include un mic teren de golf şi o parcare acoperită cu şase locuri. Reşedinţa luxoasă dispune, de asemenea, de unsprezece băi, şapte dormitoare şi o sală de cinema.

Potrivit publicaţiei Ok, Gareth Bale, care a plecat de la Real Madrid în 2022, cerea 13 milioane de euro pentru a-şi vinde proprietatea. Prin urmare, Kylian Mbappé a întors negocierile în avantajul său, mai ales că va profita de o lege de scutire fiscală de care beneficiază persoanele care investesc în comunitatea madrilenă (dacă nu au fost rezidente în Spania în ultimii cinci ani).

Zvonul privind achiziţionarea unei proprietăţi de către Kylian Mbappé circulă de ceva timp. La începutul lunii mai, presa spaniolă a relatat că Fayza Lamari, mama şi reprezentanta jucătorului, ar fi fost de acord cu achiziţionarea a două case în comunitatea madrilenă.

Deşi nu a anunţat oficial unde va merge după ce a plecat de la PSG. presa internaţională a scris în repetate rânduri că Mbappe va ajunge la Real.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

 

Afla mai multe despre: mbappe 

viewscnt
Articole similare