Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mbappe şi alte două staruri! Real Madrid devine iar GALACTICĂ. Florentino Perez, tun după tun

Mbappe şi alte două staruri! Real Madrid devine iar GALACTICĂ. Florentino Perez, tun după tun

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid plănuieşte o campanie de achiziţii de răsunet pentru perioada de marcato din vara lui 2022, când vrea să aducă pe "Bernabeu" mai mulţi jucători liberi de contract. Presa din Spania scrie că Realul va face tot posibilul să obţină semnătura a trei fotbalişti de top.

Real Madrid, transferuri de top! Florentino Perez face tot posibilul să ia gratis 3 staruri

Omul cu banii de la Real Madrid, Florentino Perez, vrea să facă o nouă echipă galactică pe "Bernabeu". Preşedintele "albilor" vrea trei staruri şi nu oricum, ci gratis. Site-ul fichajes.net scrie despre intenţia lui Real Madrid de a-i lua gratis pe Pogba, Mbappe şi Rudiger.

Toţi trei rămân fără contract în vara lui 2022, iar Florentino Perez vrea să profite şi să-i transfere gratis la echipa din capitala Spaniei.

Kylian Mbappe, marele vis!

Dintre toţi, Florentino Perez are un mare vis de îndeplinit, care probabil că va deveni realitate în vară. Perez îl vrea neapărat la Real Madrid pe Kylian Mbappe, care rămâne liber de contract în iunie 2022. Mbappe vrea la Real, iar Realul a făcut tot posibilul să îl ia în vară, când i-a anunţat pe şefii lui PSG că nu vrea să prelungească. Şefii Realului au făcut trei oferte enorme, de 160, 170 şi 200 de milioane de euro pentru Mbappe, toate refuzate de PSG. Dinspre "Bernabeu" va exista o nouă încercare în iarnă, dar mutarea se va face cel mai probabil în vara lui 2022.

Afla mai multe despre: real madridpogbambapperudiger 

viewscnt
Articole similare