Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Meci amânat în ultimul moment! De ce nu se mai dispută partida Everton - Manchester City. Anunţ oficial: "Confirmăm"

Meci amânat în ultimul moment! De ce nu se mai dispută partida Everton - Manchester City. Anunţ oficial: "Confirmăm"

Premier League

Comentarii

Meciul Everton - Manchester City, programat în această seară, în etapa a XV-a a campionatului Angliei, a fost amânat din cauza Covid-19.

Everton a anunţat că acest meci a fost amânat după ce mai multe cazuri de coronavirus au fost confirmate la Manchester City. Meciul ar fi trebuit să înceapă la ora 22.00.

Clubul lui Pep Guardiola a emis un comunicat de presă prin care a confirmat amânarea partidei, fără însă să anunţe numele celor infectaţi.

"Manchester City poate confirma că meciul din această seară cu Everton, din Premier League, a fost amânat. După ultima rundă de testare COVID-19, clubul a primit mai multe cazuri pozitive, care se adaugă celor patru (doi jucători şi doi oameni din staff) primite în ziua de Crăciun.

Cum siguranţa a fost compromisă există riscul ca virusul să se extindă şi mai mult în cadrul lotului şi posibil în afara sa. În baza sfatului medical ferm transmis şi după consultări cu ambele cluburi, Premier League a decis să amâne meciul.

Toate cazurile pozitive ce îi privesc pe jucătorii noştrii şi reprezentanţii staffului vor intra în izolare, conform protocolului Premier League şi al Guvernului", se arată în comunicatul lui City.

Afla mai multe despre: everton manchester city 

viewscnt
Articole similare