You are here:

Meci de coşmar pentru Ionuţ Nedelcearu, în Serie B. Internaţionalul român a fost umplut de sânge şi a fost transportat de urgenţă la spital

Meci de coşmar pentru Ionuţ Nedelcearu, în Serie B. Internaţionalul român a fost umplut de sânge şi a fost transportat de urgenţă la spitalgalerie foto

Stranieri

Comentarii

Ionuţ Nedelcearu, fundaşul român al celor de la Palermo şi internaţional român prezent alături de echipa naţională la EURO 2024, a suferit o accidentare dură.

Fostul dinamovist a fost protagonistul unei faze horror în timpul meciului dintre Pisa şi Palermo. 

Nedelcearu a debutat cu un autogol în meciul de pe terenul celor de la Pisa, în minutul 4. În repriza secundă, Ionuţ Nedelcearu s-a ciocnit cu Mendi Leris, atacant al celor de la Pisa. Medicii aflaţi pe margine s-au grăbit către zona terenului în care s-a produs ciocnirea, iar Nedelcearu a fost scos pe targă.

Internaţionalul român a fost transportat de urgenţă la spital, în urma contactului cu fotbalistul algerian al celor de la Pisa.

Titular la Pisa a fost şi un alt internaţional român cu prezenţe la EURO 2024, Marius Marin, care a bifat toate cele 90 de minute pentru echipa care a reuşit să obţină cele trei puncte. Palermo este pe ultimul loc în Serie B, după două etape, în timp ce Pisa ocupă a doua poziţie a clasamentului, cu patru puncte. În prima etapă, Palermo a suferit un eşec în faţa celor de la Brescia.

FOTO | Ionuţ Nedelcearu, scos pe targă în Pisa - Palermo

Afla mai multe despre: serie bionut nedelcearupalermopisamarius marin 

viewscnt
Articole similare