Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Meci eroic! Silviu Lung şi Săpunaru au câştigat cu Besiktas în Turcia. Victoria spectaculoasă cu 3-1 o poate scăpa pe Kayserispor de retrogradare VIDEO

Meci eroic! Silviu Lung şi Săpunaru au câştigat cu Besiktas în Turcia. Victoria spectaculoasă cu 3-1 o poate scăpa pe Kayserispor de retrogradare VIDEO

Stranieri

Comentarii

Kayserispor a obţinut o victorie importantă în lupta pentru evitarea retrogardării. Fosta echipă a lui Marius Şumudică a învins-o cu 3-1 pe Besiktas şi a ieşit din zona roşie a clasamentului.

VIDEO | Kayserispor, victorie importantă cu Silviu Lung şi Săpunaru pe teren

Silviu Lung şi Cristian Săpunaru au fost integralişti în partida câştigată de Kayserispor cu 3-1 în faţa lui Besiktas, pe teren propriu. Clubul celor doi români a înregistrat o ascensiune fulminantă în ultimele luni, după ce la începutul anului se afla pe ultimul loc în prima ligă din Turcia, cu şanse scăzute de a se salva de la retrogradare. 

În etapa cu numărul 30 din Superlig, Kayserispor a deschis scorul după pauză prin Acar, în minutul 51, dar gazdele au fost egalate în minutul 74, după golul lui Hutchinson. 

Bucuria a a fost adusă de acelaşi Acar, care şi-a adus echipa în avantaj în minutul 83, iar Kravets a stabilit scorul final, 3-1, în minutul 86. 

Kayserispor a urcat pe locul 14, cu 31 de puncte, şi are cu două puncte în plus faţă de Matalyaspor şi Rizespor, şi cu şase puncte în plus faţă de Ankaragucu, toate trei fiind pe locuri retrogradabile. 

De cealaltă parte, Beşiktaş ratează şansa de a-şi depăşi marea rivală, Galatasaray, şi de a urca pe loc de Europa League. Echipa din Istanbul rămâne cu 50 de puncte şi se află pe locul 5.

VIDEO CU REZUMATUL PARTIDEI KAYSERISPOR - BESIKTAS 3-1

Afla mai multe despre: kayserisporsilviu lungcristian sapunarubesiktas 

viewscnt
Articole similare