Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Meci fabulos! Juventus a câştigat după ce AS Roma a condus cu 3-1. Bătrâna Doamnă a întors scorul în şapte minute

Meci fabulos! Juventus a câştigat după ce AS Roma a condus cu 3-1. Bătrâna Doamnă a întors scorul în şapte minute

Serie A

Comentarii

Juventus a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 4-3, echipa AS Roma, în etapa a XXI-a a campionatului Italiei. Torinezii au revenit după ce au fost conduşi cu 3-1. Romanii au ratat un penalty prin Pellegrini, în minutul 83, atunci când Juventus a rămas în 10, după eliminarea lui De Ligt.

Meci superb între AS Roma şi Juventus, scor 3-4

Roma şi Juventus au oferit cel mai palpitant meci al sezonului. Abraham a deschis scorul pentru capitolini şi a ajuns la opt reuşite în Serie A. Bătrâna Doamnă a egalat repede. Dybala a înscris cu un şut marcă înregistrată. 

Roma a început perfect repriza a doua: Mkhitaryan a făcut 2-1 cu un şut deviat. Apoi Pelegrini a transformat senzaţional o lovitură liberă şi Juve părea în genunchi. 

În şapte minute, oaspeţii au întors rezultatul. Locatelli, Kulusevski şi De Sciglio au amuţit Olimpico şi au transformat rezultatul de pe tabelă într-un neverosimil 3-4. 

Finalul a fost incredibil: De Ligt a făcut henţ în careu, a luat al doilea galben, iar Roma a primit penalty. Lui Pellegrini i-a fost mai greu de la 11 metri decât de la 25, iar Szczęsny a parat. Juventus s-a impus şi pune presiune pe locul 4, ocupat de Atalanta.

În clasament, Juventus este pe locul 5, cu 38 de puncte iar AS Roma ocupă locul 8, cu 32 de puncte.

Afla mai multe despre: juventusas roma 

viewscnt
Articole similare