Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Meci mare pentru Buzărnescu în faţa Svitolinei. Este în optimile Roland Garros, după două seturi spectaculoase

Meci mare pentru Buzărnescu în faţa Svitolinei. Este în optimile Roland Garros, după două seturi spectaculoase

Tenis

Comentarii

Mihaela Buzărnescu, locul 33 WTA şi cap de serie numărul 31, s-a calificat în optimile de finală ale turneului de la Roland Garros, după ce a eliminat-o pe ucraineanca Elina Svitolina, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 4, una dintre favoritele la câştigarea trofeului, cu scorul de 6-3, 7-5.

În faza următoare, Buzărnescu, 30 de ani, va evolua pentru prima dată cu americanca Madison Keys, locul 13 WTA şi cap de serie numărul 13.

Calificarea în optimi este recompensată la RG cu un premiu de 222.000 de euro şi cu 240 de puncte WTA.


UPDATE 16:33 "Ce distractiv e s-o vezi pe Mihaela Buzărnescu! O luptă senzaţională în acest meci", a scris jurnalistul Ben Rotenberg (New York Times) pe Twitter. 

UPDATE 16:30 Svitolina a început mai bine setul secund, însa Buzărnescu a găsit forţa necesară pentru a reveni în meci şi pentru a întoarce jocul în favoarea ei. La 6-5, Svitolina a servit pentru a ramâne în meci, dar, după un game lung, jucătoarea din România şi-a trecut în cont cel de-al doilea set, reuşind, astfel, o victorie pe cât de frumoasa pe atât de surprinzătoare.

UPDATE 15:31 Set pentru Mihaela Buzărnescu, după 35 de minute în care a controlat meciul cu Elina Svitolina (cap de serie nr. 4). Sportiva din România a reuşit rapid break-ul, după care şi-a păstrat avantajul. La 5-3. Miki a făcut un nou break şi a închis primul set.

Buzarnescu a trecut de Svitolina la Roland Garros ?i s-a calificat în ”optimi”, acolo unde o va întâlni pe Madison Keys.

Mihaela Buzărnescu, locul 33 WTA şi favorită 31, va juca vineri în turul trei la simplu la Roland Garros, cu sportiva ucraineană Elina Svitolina, numărul 4 mondial şi cap de serie 4, precum şi în runda inaugurală la dublu mixt, alături de finlandezul Henri Kontinen. potrivit programului anunţat de organizatori. În programul de vineri se află şi Sorana Cîrstea şi Irina Begu la dublu.

La dublu mixt, Mihaela Buzărnescu şi Henri Kontinen vor evolua împotriva perechii Yifan Xu/Oliver Marach (China/Austria), cap de serie 3, în al patrulea meci de pe terenul 9.

La dublu feminin, Sorana Cîrstea şi spaniola Sara Sorribes Tormo vor juca în turul doi cu perechea Svetlana Kuzneţova/Lucie Safarova (Rusia/Cehia), de la ora 12.00, pe terenul 3.

Pe terenul 8, Irina Begu şi Qiang Wang (China) vor juca în primul tur la dublu, împotriva cuplului Petra Martic/Maria Sakkari (Croaţia/Grecia). Confruntarea va fi a patra de pe terenul 8, după alte meciuri de dublu.

Afla mai multe despre: buzărnescutenisparisroland garros 

viewscnt
Articole similare