You are here:

Meci nebun în Liga Campionilor. CSM Bucureşti a revenit incredibil în duelul cu Metz, dar tot a pierdut la un singur gol

Meci nebun în Liga Campionilor. CSM Bucureşti a revenit incredibil în duelul cu Metz, dar tot a pierdut la un singur gol

Handbal

Comentarii

CSM Bucureşti a fost învinsă duminică, pe teren propriu, de Metz Handball, scor 32-31 (19-16), în etapa a VI-a a grupei A din Liga Campionilor. Metz e noul lider, CSM rămâne pe locul 4.

În prezenţa a circa 3.500 spectatori, principalele marcatoare ale partidei au fost Omoregie 7 goluri, Kobylinska 7, pentru CSM, respectiv Axner 8, Valentini 6, Bouktit 6, pentru Metz Handball.

După şase etape, Metz este lider, cu 11 puncte, iar CSM se află pe locul 4, cu 8.

În etapa a VI-a din grupa A s-au mai jucat meciurile dintre FTC Budapesta – Krim Ljubljana 28-26, Podravka – Nykobing 27-27 şi Storhamar – Gloria Bistriţa 25-23. CSM Bucureşti se va duela în runda următoare cu FTC Budapesta, pe teren propriu, în 10 noiembrie.

În grupa B a competiţiei joacă şi vicecampioana Rapid Bucureşti, locul 7 după 6 etape, la fel ca Gloria Bistriţa în grupa A.

Primele două clasate în cele două grupe se califică direct în sferturi, iar echipele de pe locurile 3-6 vor evolua în play-off, pentru alte patru locuri disponibile în sferturi, fază în care se va lupta pentru Turneul Final Four de la Budapesta (31 mai – 1 iunie).

Deţinătoarea trofeului este formaţia ungară Gyor ETO, care a câştigat în 2024 al şaselea trofeu.

 

Afla mai multe despre: csm bucuresti 

viewscnt
Articole similare