Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Meciul Africa de Sud – România, cu o semnificaţie aparte pentru Taylor Gontineac: “Este un sentiment foarte plăcut şi o mare nebunie”

Meciul Africa de Sud – România, cu o semnificaţie aparte pentru Taylor Gontineac: “Este un sentiment foarte plăcut şi o mare nebunie”

Rugby

Comentarii

Naţionala de rugby a României întâlneşte duminică, în cel de-al doilea meci pe care îl dispută la Cupa Mondială, Africa de Sud, campioana mondială en-titre. Partida, programată la ora 16:00 pe Stadionul Matmut Atlantique din Bordeaux, are o semnificaţie aparte pentru Taylor Gontineac.

Mama lui Gontineac s-a născut în Africa de Sud, acolo unde, de altfel, părinţii lui s-au şi cunoscut, în timpul Cupei Mondiale din 1995, unde tatăl lui, Romeo, participa cu echipa României.

  • Cupa Mondială de Rugby este transmisă în integralitate pe canalele Orange Sport!

Principalul marcator de eseuri al Stejarilor în acest an, Taylor a vorbit despre sentimentele care îl încearcă în acest meci special, dar şi despre schimbul de roluri cu tatăl lui, la ultima Cupa Mondială organizată de Franţa, în 2007, el cu sora şi cu mama erau în tribune şi îi făceau galerie tatălui său, care juca.

“Este un sentiment foarte plăcut pentru că este vorba de tatăl meu, mama şi bunicii care vor fi la meci duminică, este un sentiment foarte plăcut şi o mare nebunie. Este o onoare să joc împotriva Africii de Sud, nu ştiu dacă vom mai juca vreodată împotriva lor, o să dau totul 80 de minute. Eu sunt pe teren, mama şi tata sunt în tribună, este un sentiment foarte plăcut şi o mare mândrie".Sora lui Taylor, Olivia – Rose evolueză şi ea pentru naţionala de rugby a României, la 7s, debutând în acest an în cadrul Women’s 7s Championship Series 2023.

Afla mai multe despre: rugbyromaniaafrica de sud 

viewscnt
Articole similare