Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Meciul care poate decide Balonul de Aur 2019! Ronaldo îl poate ajuta pe Messi să-i ia faţa lui Van Dijk, fundaşul pe care niciun jucător n-a reuşit să-l dribleze în acest sezon

Meciul care poate decide Balonul de Aur 2019! Ronaldo îl poate ajuta pe Messi să-i ia faţa lui Van Dijk, fundaşul pe care niciun jucător n-a reuşit să-l dribleze în acest sezon
Comentarii

Finala Ligii Naţiunilor poate stabili şi Balonul de Aur. Virgil van Dijk şi Leo Messi sunt marii favoriţi, dar olandezeul i-a luat faţa starului Barcei, după finala Ligii Campionilor, măcar la cotele oferite de casele de pariuri.

Olandezul are de partea sa trofeul Champions League câştigat cu Liverpool, dar şi statistica aproape de neegalat: este singurul fundaş din fotbalul mare care nu a fost driblat de niciun adversar sezonul trecut. Cele peste 60 de meciuri consecutive în care niciun jucător nu a putut trece de Van Dijk reprezintă un argument puternic pentru fanii batavului dar Messi poate recupera chiar în această seară cu ajutorul lui Cristiano Ronaldo.

Finala Ligii Naţiunilor va reprezenta a 3-a întâlnire între portughez şi Van Dijk. Până acum, Ronaldo nu a a marcat împotriva olandezului. Prima dată s-au întâlnit  anul trecut, într-un amical şi, culmea, Ronaldo a fost anihilat total în timp ce Van Dijk a marcat şi a închis tabela la 3-0 pentru Olanda.

Portughezul şi-a luat însă revanşa câteva luni mai târziu când a câştigat finala Ligii Campionilor cu Realul împotriva lui Liverpool dar nu a reuşit să marcheze.

Lui Ronaldo i se mai oferă o şansă în această seară când poate aduce victoria Portugaliei ca în semifinala cu Elveţia şi îl poate face favorit pe Messi care are şi el şansa unui trofeu în această vară la Copa America.

Ultimul fundaş care a cucerit Balonul de Aur a fost italianul Fabio Cannavaro, în 2006, după cucerirea Cupei Mondiale din Germania.

VIDEO - Lecţie de apărare oferită de Virgil Van Dijk în meciul Liverpool - Tottenham 2-1, din Premier League.

VIDEO - Golul înscris de Lionel Messi în Barcelona - Liverpool 3-0.

Afla mai multe despre: van dijkliverpoolportugaliaolanda 

viewscnt
Articole similare