Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Meciul celor 1,2 miliarde de euro! Real Madrid - PSG, de la 21:45, Telekom Sport 1. Galacticii trebuie să oprească cel mai scump atac din istorie

Meciul celor 1,2 miliarde de euro! Real Madrid - PSG, de la 21:45, Telekom Sport 1. Galacticii trebuie să oprească cel mai scump atac din istoriegalerie foto
Comentarii

Optimi Champions League: Real Madrid - PSG se vede LIVE pe Telekom Sport 1, de la 21:45. Golurile şi cele mai importante faze video sunt pe www.telekomsport.ro, în timp real.

Duelul dintre Real Madrid şi PSG aduce faţă în faţă două dintre cele mai scumpe echipe din istoria fotbalului, adversarele din această seară cheltuind aproximativ 1,2 miliarde de euro pentru a-şi construi loturile.

Doar Neymar şi Mbappe au costat-o pe PSG peste 400 de milioane de euro (222 pentru Neymar şi 180 pentru Mbappe, sumă ce urmează să fie plătită în vară), iar fundaşii Realului vor avea în faţă cel mai scump atac din istoria fotbalului, în condiţiile în care celor doi li se adaugă şi Edinson Cavani, pentru care francezii au achitat 65 de milioane de euro.

Cei mai scumpi jucători de pe teren vor fi, în ordine Neymar (222 mil euro), Mbappe (180 mil euro), Cristiano Ronaldo (96 mil euro) şi Gareth Bale (91 mil euro).

ASTĂZI, EXCLUSIV pe Telekom Sport

foto: Marca

 Galerie foto

Afla mai multe despre: liga campionillorchampions leaguerealpsg 

viewscnt
Articole similare