Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Meciul FCSB - Dinamo Kiev, amânat! Mihai Stoica a înţeles motivele după ce a vorbit la telefon cu Mircea Lucescu | EXCLUSIV

Meciul FCSB - Dinamo Kiev, amânat! Mihai Stoica a înţeles motivele după ce a vorbit la telefon cu Mircea Lucescu | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Meciul special dintre FCSB şi Dinamo Kiev a fost amânat. Partida urma să aibă loc miercuri, pe stadionul de la Arcul de Triumf, dar se va juca spre finalul lunii aprilie. Inclusiv arena care găzduieşte partida ar putea fi schimbată.

FCSB - Dinamo Kiev, amânat. Mihai Stoica: "Am vorbit cu Mircea Lucescu"

Echipa finanţată de Gigi Becali a acceptat propunerea lui Dinamo Kiev, care se implică în strângerea de fonduri pentru a ajuta Ucraina. Fotbaliştii antrenaţi de Mircea Lucescu au ajuns în România vineri, dar partida cu FCSB s-a amânat. 

Managerul general Mihai Stoica a anunţat că adversarii nu sunt pregătiţi, iar Il Luce este cel care a insistat în privinţa amânării. De asemenea, partida s-ar putea juca, în cele din urmă, pe Arena Naţională. 

"Vom juca la o dată pe care o stabilim ulterior cu Mircea Lucescu. Nu prea erau pregătiţi venind cu autocarul şi cu problemele. Probabil că vom juca la finalul acestei luni. Cu CFR Cluj jucăm pe 17-18 aprilie. E un meci amical şi e o datorie să ne ajutăm fraţii, pentru că suferă. 

Poate pe Arena Naţională, vom vedea. A mai venit şi Gigi cu glumele alea ale lui, iar când aceste glume sunt transcrise se pierd, râsetele se pierd. Oamenii s-au gândit că după jucăm doar acolo (n.r. - la Arcul de Triumf). Data au propus-o ei. Acum o oră şi ceva am vorbit cu nea Mircea şi am convenit să jucăm la o altă dată", a declarat expertul Orange Sport. 

Meciurile cu scop umanitar anunţate de campioana Ucrainei

"Dinamo va organiza o serie de meciuri caritabile sub sloganul: <<Meci pentru pace! Opriţi războiul!>>. Meciurile amicale sunt programate în perioada aprilie-iunie 2022, cu adversari precum Borussia Dortmund, Paris Saint-Germain, Steaua (n.r. FCSB), Legia Varşovia, FC Barcelona, Benfica Lisabona, Ajax, Sporting sau FC Basel.

Toate aceste meciuri cu participarea campioanei Ucrainei se vor desfăşura sub sloganul <<Meci pentru pace! Opriţi războiul!>>. Scopul organizării acestor meciuri este informarea comunităţii internaţionale despre teribilul război din Ucraina şi strângerea de fonduri pentru sprijinirea ucrainenilor afectaţi de războiul cu agresorul rus.

Dinamo Kiev va demonstra lumii că poporul ucrainean caută pacea şi libertatea, apărându-şi propriul stat în războiul cu agresorul rus", anunţă Dinamo Kiev.

 

Afla mai multe despre: fcsb - dinamo kievmihai stoicamircea lucescu 

viewscnt
Articole similare