You are here:

Meciul Zilei. FCSB - Lazio, Europa League. Cât este cota pentru un duel cu goluri de ambele părţi

Meciul Zilei. FCSB - Lazio, Europa League. Cât este cota pentru un duel cu goluri de ambele părţi

Pariuri sportive

Comentarii

Primăvara europeană a sosit, iar FCSB se bate cu Lazio pentru un loc în faza următoare. Şansele de calificare sunt minime, însă un rezultat bun în Bucureşti poate da speranţe pentru retur.

Meciul Zilei. FCSB - Lazio, Europa League

FCSB a început bine anul 2018, reuşind să obţină până acum patru puncte în cele două meciuri disputate, dintre care unul cu CFR Cluj, principala rivală la câştigarea titlului. În primul meci, a învins la limită Gaz Metan, scor 2-1. Acum urmează Lazio, iar pentru acest meci Dică are emoţii în special din cauza portarului, care nu este destul de experimentat pentru o astfel de partidă.

De partea cealaltă, pentru Lazio nu a venit într-un moment prea bun acest meci, fiind într-o formă modestă. Italienii au patru meciuri la rând fără victorie, dintre care trei pierdute. Ultima rundă a adus o umilinţă, cu Napoli, scor 1-4. Mai mult, lazialii sunt la un pas să fie eliminaţi şi din Cupa Italiei de AC Milan, iar acum au toate speranţele în Europa League pentru a mai spăla din ruşinea prin care trec în ultima perioadă.

Meciul Zilei. FCSB - Lazio, Europa League

Bucureştenii nu se descurcă deloc bine în duelurile cu echipele din Italia. Ne amintim aici doar de acea partidă de coşmar cu Napoli, din Ghencea, când oaspeţii au marcat golul victoriei în ultimul minut de prelungiri. Cu toate acestea, ne aşteptăm să vedem cel puţin un gol şi din partea lor, astfel că pariem pe “ambele înscriu”.

Pronostic: Ambele înscriu @ 1.75

Afla mai multe despre: fcsblazioeuropa leaguegnoherealibec 

viewscnt
Articole similare