Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Meciuri din Premier League, amânate ca urmare a funeraliilor reginei Elizabeth a II-a

Meciuri din Premier League, amânate ca urmare a funeraliilor reginei Elizabeth a II-a

Premier League

Comentarii

După ce toată etapa de weekend-ul trecut a fost amânte, Premier League a anunţat că alte partide programate la finalul acestei săptămâni se vor desfăşura la date ce urmează să fie stabilite, ca urmare a funeraliilor reginei Elizabeth a II-a

Meciurile Manchester United-Leeds, Chelsea-Liverpool, programate duminică, au fost amânate pentru alte date, la fel ca şi meciul Brighton-Crystal Palace, care ar fi trebuit să se joace sâmbătă.

Prevăzută tot duminică, întâlnirea Brentford-Arsenal a fost avansată cu câteva ore (se va juca la ora 14.00), în timp ce meciul Tottenham-Leicester va avea loc la ora prevăzută, 19.30.

Elizabeth a II-a, singurul şef de stat care a declarat deschise două ediţii ale Jocurilor Olimpice. Mesajul preşedintelui Comitetului Internaţional Olimpic

Preşedintele Comitetului Internaţional Olimpic, Thomas Bach, i-a adus un omagiu reginei Elizabeth a II-a, despre care a spus că a fost "un mare susţinător al sportului şi al Mişcării Olimpice".

La cinci luni după ce a împlinit vârsta de 96 de ani, Regina Elizabeth a II-a s-a stins din viaţă. Aceasta va rămâne în istorie ca monarhul din Regatul Unit care a domnit cea mai lungă perioadă, 70 de ani.

”Odată cu trecerea în nefiinţă a Majestăţii Sale Regina Elisabeta a II-a, am pierdut un mare susţinător al sportului şi al Mişcării Olimpice. Majestatea Sa a fost singurul şef de stat care a declarat deschise două ediţii ale Jocurilor Olimpice”, a afirmat Thomas Bach.

Regina Marii Britanii a deschis oficial Jocurile Olimpice Montreal 1976, cele la care Nadia Comăneci a scris istoria modernă a gimnasticii şi la care a primit prima notă de 10.00, şi JO Londra 2012.

Afla mai multe despre: premier league-elizabeth a ii-a-anglia 

viewscnt
Articole similare