Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Meciurile zilei sunt aici! Astăzi, alte partide cu miză în Liga Campionilor

Meciurile zilei sunt aici! Astăzi, alte partide cu miză în Liga Campionilor

Pariuri sportive

Comentarii

În fiecare zi, Betano şi www.telekomsport.ro îţi prezintă cele mai importante meciuri ale zilei.

19:55 Atletico Madrid - Monaco 

Atletico Madrid este mare favorită în disputa contra marii decepţii din acest sezon. Monaco are un singur punct în grupă iar în Ligue I este pe loc retrogradabil. Trupa lui Simeone vine după remiza cu Barcelona şi poate să îşi asigure calificarea în optimi cu un succes diseară. În cazul în care va pierde, trupa din Principat îşi ia adio de la participarea europeană în acest sezon. Meciul este în direct pe Telekom Sport 1.

19:55 Lokomotiv Moscova - Galatasaray 

Ruşii au dezamăgit profund până acum în competiţie. Au pierdut toate meciurile, dar vor să se revanşeze cu o prestaţie solidă în faţa turcilor care îşi joacă ultima şansă pentru calificarea în faza următoare a Ligii. Lokomotiv Moscova nu a mai câştigat un meci în cea mai tare competiţie europeană din februarie 2004. Turcii s-au impus în tur cu 3-0. Meciul este în direct pe Telekom Sport 2. 

22:00 PSG - Liverpool 

Este meciul serii în Liga Campionilor. Dacă altadată nu reuşeau să ajungă în semifinalele competiţiei, acum campionii Franţei tremură şi pentru prezenţa în optimi. În cazul unei înfrângeri, parizienii vor vedea din faţa televizorului restul competiţiei. Nici Liverpool nu s-ar simţi bine în cazul unui eşec. Va fi obligată la o prestaţie de excepţie în ultima rundă, contra lui Napoli. Meciul este în direct pe Telekom Sport 1.

22:00 PSV Eindhoven - FC Barcelona 

Calificată, Barca merge în excursie în Olanda. PSV este lider în campionat, dar are şanse mici să mai prindă măcar un loc în Europa League. Catalanii au câştigat în tur cu 4-0 şi cu încă o victorie îşi asigură poziţia de lider a grupei înaintea utlimei runde din 11 decembrie. Meciul este în direct pe Telekom Sport 2. 

22:00 Tottenham - Inter 

Ennglezii mai speră încă la calificare chiar dacă misiunea lor pare foarte dificilă. Prima condiţie este să o bată pe Inter în această seară, altfel visul ia sfârşit. Nerrazzurri merg în optimii dacă nu pierd pe Wembley în faţa echipei lui Mauricio Pochettino. Tottenham are însă moral bun după ce a învins-o pe Chelsea weekendul trecut, în Premier League. Meciul este în direct pe Telekom Sport 3.

22:00 Napoli - Steaua Roşie 

Pare un meci dezechilibrat, dar aşa au crezut italienii că va fi şi în tur când au pierdut două puncte foarte importante în economia grupei. Trupa lui Ancelotti joacă în faţa propriiilor suporteri şi poate sărbători cu puţin noroc accederea în optimi încă din această seară. Sârbii nu sunt însă victime sigure. Etapa trecută au bătut finalista Ligii, Liverpool. Meciul este în direct pe Telekom Sport 4. 

Pe Betano găseşti cele mai interesante cote de pariere pentru partidele de mai sus.

Afla mai multe despre: agenda betanomeciurile zilei 

viewscnt
Articole similare