Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Meciurile zilei sunt aici! Liga Campionilor atrage toate privirile cu dueluri de foc

Meciurile zilei sunt aici! Liga Campionilor atrage toate privirile cu dueluri de foc

Pariuri sportive

Comentarii

În fiecare zi, Betano şi www.telekomsport.ro îţi prezintă cele mai importante meciuri ale zilei.

19:55 AEK ATENA - AJAX (TELEKOM SPORT 1)

Balul serii de marţi din Liga Campionilor începe în Grecia, acolo unde AEK Atena primeşte vizita celor de la Ajax Amsterdam. Grecii sunt lanterna roşie a grupei, cu patru înfrângeri din patru meciuri, în timp ce olandezii sunt pe locul doi, cu opt puncte, şi pot obţine biletele calificării în faza următoare a Ligii Campionilor.

19:55 ŢSKA MOSCOVA - VIKTORIA PLZEN (TELEKOM SPORT 2)

ŢSKA Moscova are nevoie de victorie în meciul cu Viktoria Plzen pentru a-şi asigura locul trei în grupă şi calificarea în Europa League. Mai mult, ruşii ar putea spera chiar la mai mult, în cazul în care confruntarea dintre Roma şi Real nu se va termina la egalitate.

22:00 AS ROMA - REAL MADRID (TELEKOM SPORT 1)

Meciul vedetă se joacă în Italia, pe Olimpico. AS Roma primeşte vizita lui Real Madrid, în duelul care va decide, în mare măsură, formaţia care va câştiga Grupa G. Cele două formaţii au acelaşi număr de puncte, 9, şi ţintesc victoria în meciul direct.

22:00 JUVENTUS - VALENCIA (TELEKOM SPORT 2)

Nu e loc de paşi greşiţi în Grupa H din Ligă. Juventus e prima în clasament, cu 9 puncte, Man. United e pe 2, cu 7 puncte, în timp ce Valencia se află pe poziţia a 3-a, cu 5 puncte. Dacă ”Bătrâna Doamnă” va câştiga, atunci totul e clar, însă dacă ”liliecii” vor produce surpriza lucrurile se vor complica teribil.

22:00 LYON - MAN. CITY (TELEKOM SPORT 3)

Cu un meci bun în faţa lui City, Lyon îşi poate asigura poziţia secundă a grupei. ”Cetăţenii” lui Pep vin însă în Franţa cu gândul să ia toate punctele şi să câştige la pas grupa. Rămâne de văzut dacă Depay şi compania vor reuşi ”minunea”.

22:00 BAYERN - BENFICA (TELEKOM SPORT 4)

După umilinţa din campionat, Bayern se poate revanşa în faţa fanilor în meciul din UCL cu Benfica. Bavarezii sunt pe primul loc, cu 10 puncte, în timp ce Benfica e pe 3, cu patru puncte.

Pe Betano găseşti cele mai interesante cote de pariere pentru partidele de mai sus.

Afla mai multe despre: liga campionilorbetanotelekom sport,  

viewscnt
Articole similare