Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Medicul care l-a operat pe Koljic a dezvăluit ce transfer a ratat bosniacul: ”Dacă s-ar fi întâmplat în urmă cu 10 ani, nu i-ar mai fi permis să revină niciodată pe teren!”

Medicul care l-a operat pe Koljic a dezvăluit ce transfer a ratat bosniacul: ”Dacă s-ar fi întâmplat în urmă cu 10 ani, nu i-ar mai fi permis să revină niciodată pe teren!”
Comentarii

Elvir Koljic a fost accidentat de mai multe ori în ultima perioadă, iar medicul care l-a operat a dezvăluit ce transfer a ratat atacantul Craiovei.

Atacantul s-a accidentat grav în toamna lui 2020, într-o partidă cu Poli Iaşi, scor 1-1. Fotbalistul Craiovei era în formă în acel moment şi marca aproape la fiecare meci. După mai multe investigaţii, el a fost diagnosticat cu fractură de peroneu şi a lipsit 5 luni de pe teren. 

Fotbalistul a fost nevoit să meargă luni de zile la recuperare după accidentarea pe care i-a provocat-o Ovidiu Mihalache, iar medicul care l-a operat a dezvăluit cât de dificile au fost problemele bosniacului. 

”Dacă s-ar fi întâmplat în urmă cu 10 ani, nu i-ar mai fi permis să revină niciodată pe teren!”

“A venit la noi timp de 6 luni, 6 ore pe zi. Creezi o legătură cu el. Nu numai cu mine, ci şi cu terapeuţii şi cu colegii mei. Am devenit prieteni pe social media, vorbim. Unii au mai mult noroc, unii au mai puţin. Accidentarea lui Koljic a fost extrem de gravă, dar acel jucător de la Iaşi (n.r. – Ovidiu Mihalache), nu şi-a dorit niciodată să se întâmpla chestia asta. Nici n-ar putea să înţeleagă ce rău putea să-i facă. A fost un contact care a rezultat din energia dezvoltată în timpul meciului.

A avut osul lateral al gleznei extrem de afectat şi toate ligamentele gleznei afectate. A fost o accidentare care, dacă s-ar fi întâmplat în urmă cu 10 ani, nu i-ar mai fi permis să revină niciodată pe teren. Dar datorită progresului tehnologic şi implanturilor folosite în prezent, sportivii pot reveni. Nici acum şansele nu sunt 100%, mai pot exista recidive.

A ratat un transfer atunci, din câte ştiu eu. Am auzit de la club că trebuia să se ducă la Dinamo Kiev. Are un psihic extrem de puternic. A mai avut accidentări, e destinul fiecăruia. A mai avut probleme şi la spate şi la coapsă”, a spus doctorul Bogdan Andrei, cel care l-a operat pe Elvir Koljic, potrivit AS.ro.

Potrivit specialiştilor de la Transfermarkt.com Elvir Koljic este cotat la 1.6 milioane de euro. 

Afla mai multe despre: craiova-liga 1-koljic 

viewscnt
Articole similare