Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MEGA transfer în Europa. Haaland pleacă de la Manchester City şi semnează cu un alt club de top. Au început negocierile

MEGA transfer în Europa. Haaland pleacă de la Manchester City şi semnează cu un alt club de top. Au început negocierile
Comentarii

Real Madrid a decis să reactiveze ''Operaţiunea Erling Haaland'', făcând din atacantul norvegian al lui Manchester City un obiectiv prioritar pentru vara anului 2024, anunţă cotidianul sportiv spaniol AS.

Clubul madrilen urmează să declanşeze "toate mecanismele necesare pentru a fi cel mai bine poziţionat în cazul în care atacantul norvegian decide că vrea o schimbare", la finalul sezonului viitor.

Potrivit informaţiilor obţinute de AS, Haaland are o clauză de reziliere a contractului său cu Manchester City cuprinsă între 220 şi 240 de milioane de euro, care poate fi activată în vara lui 2024.

Erling Haaland este considerat de conducătorii lui Real Madrid înlocuitorul perfect al francezului Karim Benzema, căruia îi va fi prelungit în curând contractul până la finalul sezonului 2023/2024.

Ziarul madrilen precizează, totodată, că ''Operaţiunea Haaland'' este independentă de un posibil transfer al starului francez Kylian Mbappe de la Paris Saint-Germain.

Contractul golgheterului norvegian cu "cetăţenii" expiră în 2027, însă AS susţine că Haaland are posibilitatea să plece de pe Etihad Stadium anul viitor, dacă va dori acest lucru.

"Cei de la Real Madrid cunosc deja cu exactitate situaţia contractuală a lui Haaland şi ştiu că transferul său este posibil", mai scrie sursa citată.

În vârstă de 22 de ani, Erling Haaland a sosit în vara trecută la Manchester City, pentru care a marcat deja de 42 de ori în 37 de partide disputate până în prezent, în toate competiţiile.

Afla mai multe despre: haaland 

viewscnt
Articole similare