You are here:

Mega transferul verii a plecat de la fani. Juventus explică aducerea lui Cristiano Ronaldo: "O şansă unică pentru noi!"

Mega transferul verii a plecat de la fani. Juventus explică aducerea lui Cristiano Ronaldo: "O şansă unică pentru noi!"
Comentarii

Directorul sportiv al lui Juventus, Fabio Paratici, a explicat la Sky Sport cum s-a produs transferul lui Cristiano Ronaldo la Torino. Campioana Italiei l-a prezentat oficial luni pe Ronaldo, cel mai important şi răsunător transfer al verii.

Paratici a mărturisit că ideea transferului lui Ronaldo la Torino s-a născut după partida tur dintre Juventus şi Real Madrid, atunci când Cristiano a fost ovaţionat în picioare de un întreg stadion după execuţia formidabilă din foarfecă. În următoarele zile, Juventus a luat legătura cu agentul Jorge Mendes care i-a confirmat că Ronaldo ar fi încântat să evolueze la un moment dat pentru "Bătrâna Doamnă".

Cu toate acestea, Juve n-a fost niciun moment sigură că l-ar putea într-adevăr mişca pe Ronaldo de pe Santiago Bernabeu: "Abia când ne-am întâlnit cu Mendes pentru a discuta transferul lui Cancelo, ni s-a explicat situaţia lui Cristiano. Eu am vorbit cu preşedintele Agnelli pentru că trebuia să am siguranţa că putem face un astfel de transfer din punct de vedere financiar. După câteva ore, preşedintele mi-a dat undă verde şi mi-a zis că trebuie să profităm de această situaţie", mărturiseşte Paratici.

"Era o şansă unică pentru noi. Aveam ocazia de a transfera jucătorul despre care toată lumea spune că este cel mai bun din lume, cel mai determinant, cel care câştigă cele mai multe trofee!", a încheiat directorul sportiv al torinezilor.

Cristiano Ronaldo a semnat ulterior un contract pe 4 ani cu Juventus Torino, care a achitat 105 milioane de euro pentru transferul său de la Real Madrid. Portughezul va încasa un salariu stagional de 30 de milioane de euro. 

Afla mai multe despre: cristiano ronaldojuventus 

viewscnt
Articole similare