Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Membrii echipelor de hochei susţinute de Fundaţia Ţiriac intră într-un program de pregătire fizică şi kinetoterapie, cu scopul de a atinge un nou stadiu de performanţă

Membrii echipelor de hochei susţinute de Fundaţia Ţiriac intră într-un program de pregătire fizică şi kinetoterapie, cu scopul de a atinge un nou stadiu de performanţă

Diverse

Comentarii

Copiii din echipele de hochei susţinute de Fundaţia Ţiriac vor avea la dispoziţie un program de pregătire fizică şi kinetoterapie, curs care îi va ajuta pe cei mici să fie mai puternici, agili şi rezistenţi la efort, corectându-şi în acelaşi timp postura.

Programul va fi susţinut de Centrul KinetoFit, dezvoltat de Dragoş Luscan, kinetoterapeut şi preparator fizic cu peste 12 ani de experienţă în domeniu. Dragoş Luscan a lucrat de-a lungul timpului cu mari sportivi de performanţă din România, precum Simona Halep, Horia Tecău, Florin Mergea, Cristina Neagu, David Popovici, pregătindu-i fizic şi susţinându-i în atingerea performanţelor.

Programul asigură o dezvoltare fizică adecvată copiilor, ajutându-i să-şi îmbunătăţească viteza, rezistenţa şi mobilitatea articulară prin metoda învăţării prin joacă şi să-şi îmbunătăţească coeziunea la echipă prin activităţi de grup.

"Programul de pregătire fizică şi kinetoterapie urmăreşte dezvoltarea armonioasă a copiilor din echipele de hochei. Acesta este adaptat special pentru fiecare categorie de vârstă, ajutându-i să performeze. Ne propunem ca la începutul acestui program să evaluăm toţi participanţii, iar pe baza rezultatelor să personalizăm antrenamentele. Toate activităţile sportive integrate în cadrul acestui program au scopul de a le imprima copiilor un stil de viaţă sănătos, asigurându-le o dezvoltare fizică adecvată", a declarat Dragoş Luscan.

Programul de pregătire este complementar antrenamentelor de hochei şi se va desfăşura săptămânal, astfel încât pregătirea pe gheaţă şi condiţia fizică a sportivilor să fie îmbunătăţite.

Cursul de pregătire fizică şi kinetoterapie face parte din planul de acţiuni educaţionale organizate de Fundaţia Ţiriac pentru copiii interesaţi de activităţile sportive. Fundaţia Ţiriac sprijină dezvoltarea copiilor atât prin derularea de activităţi sportive pentru copii, cât şi prin proiecte menite să stimuleze dezvoltarea cognitivă şi emoţională a acestora, încurajându-i să ducă un mod de viaţă sănătos prin promovarea sportului, educaţiei pentru sănătate şi responsabilităţii faţă de mediu.

Fundaţia Ţiriac are ca scop implicarea copiilor în activităţi sportive şi susţine peste 100 de sportivi încadraţi în echipele de hochei Allianz-Ţiriac, Skoda, Dedeman, Simona Halep şi Fundaţia Olimpică Română, asigurându-le spaţiu de joc, antrenamente şi echipamente de înaltă calitate, dar şi participarea la competiţii sportive desfăşurate atât la nivel naţional, cât şi internaţional.

Afla mai multe despre: tiriac 

viewscnt
Articole similare