Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Memorandum între LPF şi AFAN pentru îmbunătăţirea situaţiei din fotbalul românesc

Memorandum între LPF şi AFAN pentru îmbunătăţirea situaţiei din fotbalul românesc

LPF

Comentarii

Liga Profesionistă de Fotbal şi AFAN au semnat, joi, un memorandum privind cooperarea dintre cele două foruri în vederea unei îmbunătăţiri a situaţiei actuale din fotbalul românesc, informează LPF.

Cele două părţi îşi propun să colaboreze instituţional şi să identifice cele mai bune soluţii privind legislaţia sportivă în vederea evitării pe viitor a unor situaţii de genul celei apărute recent la clubul Gaz Metan Mediaş.

Totodată, ambele foruri au şi agreat să colaboreze pentru realizarea mai multor programe care să sprijine fotbaliştii profesionişti în timpul carierelor lor, dar şi după retragerea acestora din activitate.

De asemenea, LPF şi AFAN au stabilit şi un program de lucru în vederea susţinerii membrilor proprii, program ce urmează să se deruleze în perioada următoare, plecând de la premisa comună de a îmbunătăţi fotbalul nostru şi de a îndepărta anumite aspecte negative care au împiedicat, uneori, dezvoltarea acestui sport devenit fenomen cu implicaţii sociale extrem de importante.

 

Afla mai multe despre: lpfafanmemorandum 

viewscnt
Articole similare