Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mentalitatea pe care încearcă să o implementeze Croitoru la Botoşani: ”În vestiar, înainte de meci, Marius niciodată nu ne spune să facem asta”

Mentalitatea pe care încearcă să o implementeze Croitoru la Botoşani: ”În vestiar, înainte de meci, Marius niciodată nu ne spune să facem asta”

FC Botoșani

Comentarii

Înaintea duelului cu CFR Cluj, Eduard Pap a discutat despre meciul care o aşteaptă pe FC Botoşani sâmbătă seara.

FC Botoşani va înfrunta campioana României sâmbătă seara, de la ora 21:00. CFR Cluj face deplasarea în Moldova după un debut perfect de sezon, cu şapte victorii din şapte posibile. Va fi al treilea debut al lui Dan Petrescu pe banca ardelenilor, care a mai pregătit formaţia de două ori înainte de a reveni în Gruia.

Deşi clujenii sunt favoriţi, jucătorii lui FC Botoşani au încredere în forţele proprii. Eduard Pap a vorbit despre duelul crâncen care îi aşteaptă pe el şi coechipierii săi şi a dezvăluit felul în care vrea Marius Croitoru să joace echipa sa, mereu la victorie.

Mentalitatea pe care încearcă să o implementeze Croitoru la Botoşani

Trebuie să ne intereseze mai puţin despre ei şi cel mai mult trebuie să ne intereseze ce facem noi. Orice început are şi un sfârşit, sperăm să facem un meci bun şi de ce nu o victorie, să luăm cele trei puncte. Nu am de ce să mă sperii.

E un meci greu dar trebuie să intrăm în teren şi să dăm tot ce avem mai bun pentru a obţine cele trei puncte. În vestiar, înainte de meci, Marius nu ne spune niciodată să intrăm pe teren să ţinem de un punct să scoatem un egal”, a declarat Eduard Pap.

Afla mai multe despre: fc botoşanimarius croitorucfr clujeduard papbotoşani cfr 

viewscnt
Articole similare