You are here:

"Merg în peluză, în mijlocul lor!". Apostrofat de suporterii Rapidului, Marius Şumudică a reacţionat: "Indiferent dacă le place sau nu..."

"Merg în peluză, în mijlocul lor!". Apostrofat de suporterii Rapidului, Marius Şumudică a reacţionat: "Indiferent dacă le place sau nu..."

Rapid

Comentarii

Marius Şumudică (53 de ani) a oferit, luni, prima reacţie după ce a fost apostrofat de suporterii Rapidului, clubul pentru care şi-a declarat public de mai multe ori dragostea fără margini.

În ciuda situaţiei, Şumudică spus că "indiferent dacă le place sau nu, eu tot rapidist rămân" şi a declarat că nu vânează postul lui Neil Lennon. De asemenea, antrenorul român le-a făcut o promisiune fanilor rapidişti.

Marius Şumudică nu se lasă afectat de bannerele suporterilor Rapidului: "Le fac o promisiune"

Şumudică are de gând să meargă în peluză la meciul cu U Cluj, primul după pauza prinicinuită de meciurile echipei naţionale a României. Asta în cazul în care nu-şi va găsi un nou contract la o echipă, aşa cum a lăsat să se înţeleagă.

"Indiferent dacă le place sau nu tot rapidist rămân. Nu mă interesează şi nu vânez nimic prin această declaraţie. Indiferent că astăzi îmi strigă numele şi că mâine se strigă demisia, că apar fel de fel de mesaje. Am fost surprins, nu întristat. Jur! Am fost surprins că nu înţeleg. Acum o săptămână tot stadionul îmi scandează numele. Am fost la meci şi peste o săptămână apar aceste mesaje. Vouă nu vi se pare destul de dubios?

Nu vreau să intru în polemică cu nimeni, dar o să le fac o promisiune. Este un singur grup care a afişat acest banner. Nu toţi suporterii Rapidului. Eu sunt ferm convins că sunt suporteri care mă plac şi ştiu ce înseamnă Rapidul. Eu iubesc şi suporterii, şi clubul Rapid. Cu asta închei orice fel de discuţie. Le promit că dacă la meciul cu U Cluj eu nu am angajament o să merg în peluză şi o să stau exact în mijlocul lor"
, a declarat Marius Şumudică, la Fanatik.

Fanii Rapidului l-au "înţepat" pe Marius Şumudică cu bannere care aminteau declaraţiile făcute de antrenor la adresa Rapidului în trecut, printre care şi "rapidistul Şumudică a murit". Asta ca urmare a faptului că, în ultima perioadă, Şumudică a vorbit mult despre Rapid şi situaţia echipei cu Neil Lennon pe banca tehnică, situaţie care nu e deloc roz.

Afla mai multe despre: marius sumudicarapidraspunsfanibannerepromisiune 

viewscnt
Articole similare