You are here:

"Merg pe România!". Alan Shearer e sigur că va exista o mare surpriză în optimile EURO 2024

"Merg pe România!". Alan Shearer e sigur că va exista o mare surpriză în optimile EURO 2024

Echipa națională

Comentarii

Alan Shearer, fostul atacant al naţionalei Angliei, vede "surpriza" în meciul România - Olanda, din optimile EURO 2024. El susţine că tricolorii vor merge mai departe în faţa batavilor şi vor continua povestea de la Campionatul European.

Prestaţiile pe care le-a avut România până acum la EURO 2024, dar şi faptul că Olanda nu a arătat atât de bine în meciul pierdut cu Austria, l-au făcut pe Alan Shearer să vadă o posibilă surpriză în partida din optimile EURO.

România, favorită să facă o surpriză în optimi cu Olanda, crede Gary Lineker

Shearer merge pe mâna României să facă o surpriză contra Olandei şi să elimine echipa antrenată de Ronald Koeman. Britanicul, acum analist sportiv în Anglia, "simte" că în optimi va exista o echipă-surpriză care va trece mai departe.

„Va exista o poveste undeva de-a lungul acestei faze şi cred că aceasta ar putea fi acea poveste. Aşa că voi merge pe România”, a spus fostul mare atacant englez, conform The Sun.

România, în optimile EURO 2024

România - Olanda se joacă marţi, 2 iulie, la Munchen, în optimile de finală ale EURO 2024, iar meciul va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe wwww.orangesport.ro. Meciul va fi arbitrat de germanul Felix Zwayer.

România şi Olanda s-au întâlnit ultima dată în 2017, într-un meci amical pe care l-am pierdut cu 3-0. Am mai întâlnit Olanda şi în preliminariile pentru Cupa Mondială din 2014 şi am pierdut cu 4-1 şi 4-0.

Afla mai multe despre: gary linekerromaniaeuro 2024olandaoptimi euro 2024 

viewscnt
Articole similare