Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Merge la FCSB cu garda sus! Ştie ce îl aşteaptă, după ce a fost transferat de Gigi Becali: "E greu să joci, trebuie să muncesc"

Merge la FCSB cu garda sus! Ştie ce îl aşteaptă, după ce a fost transferat de Gigi Becali: "E greu să joci, trebuie să muncesc"

FCSB

Comentarii

Transferat de FCSB cu 200.000 de euro de la Poli Iaşi, Luis Phelipe (22 de ani) este conştient de presiunea cu care vine la pachet acest transfer. Brazilianul ştie ce îl aşteaptă după ce a fost transferat de Gigi Becali pentru prestaţiile pe care le-a avut la Poli Iaşi.

Primul transfer făcut de FCSB pentru 2024, brazilianul Luis Phelipe, merge la echipa bucureşteană cu garda sus şi motivat să facă treabă din prima. El e conştient de presiunea pe care o va purta pe umeri la FCSB, având în vedere ochiul critic al omului de afaceri din Pipera.

Luis Phelipe vrea să "rupă norii" la FCSB: "Trebuie să munesc. E greu să joci, dar sunt pregătit!"

Luis Phelipe a vorbit, la finalul meciului Universitatea Craiova - Poli Iaşi 2-2, despre transferul perfectat la FCSB în schimbul a 200.000 de euro. Brazilianul ştie obiectivul principal al echipei "roş-albastre", dar şi faptul că trebuie să dea totul din prima şi să aibă reuşite pentru a rămâne în echipă.

Phelipe a dezvăluit ce mesaj a primit de la Leo Grozavu, antrenorul lui Poli Iaşi, înainte de a pleca la FCSB: "Sunt pregatit pentru tot, trebuie să muncesc din greu, să îmi câştig locul în echipă. La FCSB este greu sa fii titular. Trebuie să câştigam campionatul, trebuie sa luptăm, să muncim din greu. 

Antrenorul mi-a spus <<Luis, trebuie să te bucuri, trebuie să ne ajuţi>> înainte de a mă transfera. (n.r. despre transferul la FCSB) Sunt gata, trebuie să muncesc mult, să-mi căştig locul în echipă, la FCSB e greu să joci, sunt pregătit să mă antrenez şi vom vedea", a spus Luis Phelipe, la flash-interviul de după meciul Unversitatea Craiova - Poli Iaşi 2-2.

Afla mai multe despre: luis phelipetransferfcsbsuperliga 

viewscnt
Articole similare