You are here:

"Mergea să facă turism!". Mihai Stoica explică de ce Florin Tănase nu poate fi ajutat de Marijana Kovacevic, după ce s-a "rupt"

"Mergea să facă turism!". Mihai Stoica explică de ce Florin Tănase nu poate fi ajutat de Marijana Kovacevic, după ce s-a "rupt"

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica, preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB, a explicat de ce Florin Tănase (29 de ani) nu poate fi ajutat de Marijana Kovacevic la clinica din Belgrad, după accidentarea musculară suferită.

La fel ca Adrian Şut, care este deja la Belgrad pentru tratamentul-minune al Marijanei, Florin Tănase s-a "rupt" în meciul cu Gloria Buzău (3-2, pe Arena Naţională), dar Marijana nu poate interveni să-l ajute.

De ce nu poate Marijana Kovacevic să-l "repare" rapid pe Florin Tănase

Oficialul "roş-albaştrilor" a explicat că accidentarea musculară suferită de Florin Tănase se află într-o zonă apropiată de tendon, astfel că Marijana nu poate interveni să îi rezolve mai repede ruptura musculară.

Stoica a estimat că în aproximativ trei săptămâni Florin Tănase va fi apt de joc, fără ajutorul Marijanei Kovacevic.

"Teoretic cam trei saptamani, ca stiu ca Tanase se reface foarte repede, are un organism care-l ajuta, dar cam trei saptamani se estimeaza ca trebuie sa stea. Şi el ar fi vrut sa mearga (n.r. - la Marijana), doar ca mergea sa faca turism. Acolo chiar nu poate interveni Marijana", a declarat Mihai Stoica, la Prima Sport.

Florin Tănase a jucat 10 meciuri (609 minute) în toate competiţiile sezonului actual la FCSB, timp în care a marcat o dată şi a pasat decisiv o dată.

  • 2,7 milioane de euro este cota de piaţă a lui Florin Tănase în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: florin tanasemarijana kovacevicbelgradtratamentruptura musculara 

viewscnt
Articole similare